Josh Pence va juca un tanar Ra's Al Ghul in The Dark Knight Rises

Fiecare actor din distributia celui de al treilea si ultimul film a lui Christopher Nolan din seria Batman, The Dark Knight Rises, ne-a dat cate un indiciu despre povestea ultra secreta a regizorului.


Acest ultim actor distribuit in noul film, nu este un nume mare, el fiind Josh Pence, cel care a jucat si in Social Network.

Josh Pence
Scenariul si povestea noului film sunt tinute secrete si ca o gluma ce circula in industria cinematografica, Nolan spune ca secretele sunt bine ferecate in pestera lui Batman, dar oricat s-ar chinui regizorul, distribuirea lui Josh Pence in rolul Ra's Al Ghul ne aduce in prim plan cateva indicii de urmarit despre viitorul blockbuster.
Ra's Al Ghul, mentorul lui Batman cel care a fost jucat de Liam Neeson in Batman Begins, a deschis o mica portita pentru o posibilă revenire a caracterului, presupus mort.
De asemenea, in timp ce studioul NU a confirmat zvonurile, se pare ca Marion Cotillard va juca in rolul Thalia Al Ghul, fiica mentorului lui Batman devenit dusman.


Din cate se stie deocamdata, Josh Pence va aparea in unele scene care au loc cu 30 ani inainte de prezenta povestea si vor prezenta o versiune mai tanara a mentorului lui Batman.

Inceperea filmarilor si a productiei este deocamdata ultra secreta, desi confirmari despre inceperea filmarilor in Pittsburg s-au aflat saptamana trecuta, iar in ceea ce priveste super distributia filmului, se confirma oficial doar participarea lui Christian Bale, Gary Oldman si Morgan Freeman, care se intorc pentru a-si relua rolurile, ce vor conduce o cruciada impotriva mai noilor distribuiti Anne Hathaway, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt.

Va reamintim ca The Dark Knight Rises ajunge in cinematografe pe 20 iulie 2012 si cu siguranta va fi un succes in boxoffice.


Citeste si alte articole despre The Dark Knight Rises pe acest blog :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger