Noul Superman se numeste oficial Man Of Steel - Cast Update Zod.

Warner Bros a confirmat oficial ca Michael Shannon va juca rolul Generalului Zod in noul film regizat de Zack Snyder intitulat acum oficial Man Of Steel.


Fie ca studioul si producatorii au o intuitie prin eliminarea cuvantului "Superman" din titlul noului film, bazandu-se exclusiv pe o strategie de marketing, sau au probleme financiare mari cu detinatorii licentei.

Generalul Zod este unul din cel mai populari raufacatori din universul Superman, iar rolul memorabil facut de Terence Stamp ca Zod in filmele lui Richard Donner, Superman I si II, va fi greu de egalat si de uitat.
Acum o luna cei de la Slash Film vorbeau despre acest zvon, desi regizorul Zack Snyder a negat atunci, iata ca s-a dovedit a fi adevarat.

- "Zod nu este numai unul din cei mai formidabili inamicii a lui Superman, dar este si unul din cei mai importanti raufacatori din universul Superman. Stiu ca Michael Shannon este un actor puternic care poate face din acest rol unul plin de inteligenta si rautatea in acelasi timp, fiind candidatul perfect pentru acest rol." a declarat Zack Snyder.

Michael Shannon
In reboot-ul Superman al lui Zack Snyder, Michael Shannon in rolul Generalului Zod, se va confrunta cu Henry Cavill, care joaca rolul Clark Kent/Superman intr-o versiune mult mai tanara.
Deocamdata distributia acestui film nou include nume ca Amy Adams ca Lois Lane, Diane Lane si Kevin Costner in rolul Martha si Jonathan Kent.
Umbla zvonuri ciudate despre Viggo Mortensen ca fiind in cursa pentru un rol cheie, dar inca nimeni nu a confirmat oficial implicarea lui in viitoarea super productie.
Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan si Deborah Snyder sunt producatorii filmului, iar scenariul este scris de David S. Goyer bazat pe o poveste de Goyer si Christopher Nolan.
Omul de Otel este programat pentru lansarea in cinematografe la sfarsitul lunii Decembrie 2012.

Citeste si alte Articole despre Superman Man Of Steel :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger