Rise of The Planet of The Apes - Primul Teaser Trailer (Update : Full Trailer)

Desi initial proiectul se numea Rise of The Apes, Fox s-a hotarat saptamana trecuta sa introduca si un "Planet of The" in titlu, pentru a elimina orice suspiciune si pentru a merge la sigur cu acest film nou, de fapt un prequel pentru celebra franciza Planet Of The Apes  (Planeta Maimutelor).

UPDATE : Primul Full Trailer pentru Rise of The Planet of The Apes a aparut :
Il poti vedea pe siteul Apple : Rise of The Planet of The Apes

Fiind vorba de un prequel, vom avea parte de un scenariu original si de o poveste care doar a starnit imaginatia si interesul unora pana acum, o posibila poveste despre cum au reusit maimutele sa evolueze si in final sa devina rasa predominanta.
Filmul spune povestea unui om de stiinta care testeaza pe maimute un nou medicament impotriva Alzheimer-ului.  Experimentul scapa de sub control, acesta fiind doar inceputul razboiului pentru suprematie dintre oameni si maimute.
Cei care au citit si vazut mai tot ce era posibil despre Planet Of The Apes, cartile fiind unele din cele mai apreciate in randul fanilor sci-fi, iar filmele vechi fiind o revelatie la vremea repectiva, filmul va fi o surpriza placuta, si va aduce in prim plan evolutia cimpanzeului Caesar, cel ce in timp va deveni conducatorul suprem al natiuni maimutelor.


Pentru Rise of The Planet of the Apes, programat pentru lansare pe 5 August, a lucrat casa de efectele speciale din spatele filmelor ca Avatar, sau Stapanul Inelelor, si anume WETA Digital.
In film nu sunt actori in costume de maimuta, toate maimutele din acest film nou au avut parte de captura de performanta pe platou, si nu vor vorbi. Orice comunicare a maimutelor in film este non-verbal.

Rise of The Planet of The Apes il va avea in rolul principal pe James Franco, alaturi de Andy Serkis, Freida Pinto, Brian Cox, John Lithgow, David Hewlett, cu un scenariu inspirat din romanul "La Planete des Singes" si scris de Pierre Boulle, Rick Jaffa si Amanda Silver.
Filmul regizat de Rupert Wyatt va invada ecranele cinematografelor in aceasta vara incepand cu 5 August.


Fox a lansat un teaser trailer de cincisprezece secunde, in asteptarea sosirii primului full trailer care este iminent, si cand spunem iminent, ne referim la ziua de astazi, sau cel tarziu maine dimineata.
Deocamdata savurati cele 15 secunde de video :

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger