Infintarea Companiei Ubisoft Motion Pictures Va Aduce Noi Jocuri Ecranizate!

Editorul si dezvoltatorul francez de jocuri video Ubisoft, responsabil pentru jocuri precum Assassin's Creed, Prince of Persia sau Splinter Cell este pregatit pentru a intra in lumea filmelor de lung metraj.

Variety raporteaza ca compania este pe punctul de a lansa o subdiviziune numita Ubisoft Motion Pictures, cu scopul de a adapta proprietatile lor pentru film si televiziune.
Jean-Julien Baronnet, care a fost CEO pentru Luc Besson (Fifth Element) in compania EuropaCorp, va conduce divizia de film a celor de la Ubisoft care va avea sediul la Paris.

Jocul celor de la Ubisoft, Prince of Persia a fost adaptat pentru marile ecrane de Jerry Bruckheimer si a fost un succes destul de mare, reusind sa scoata un total de 335 milioane dolari din vanzarile in intreaga lume.
Nu acelasi lucru se poate spune despre criticile aduse filmului.

Seria de jocuri Assassin Creed este una extrem de reusita, iar barfele spun ca jocul ar putea fi in procesul unei adaptari de catre cei de la Ubisoft, totusi ramanand cateva suspiciuni care planeaza asupra deciziei companiei de a infinta o diviziune pentru ecranizarile unor jocuri, si asupra deciziei planeaza intrebarea daca compania are puterea financiara de a scoate o adaptare a jocului pentru marile ecrane, o ecranizare care sa se ridice la impactul ultimului film adaptat Prince Of Persia.


Nu există nici o declaratie oficiala deocamata in ceea ce priveste munca companiei la un asa zis viitor film, dar daca barfele se vor dovedi a fi adevarate, si avand in vedere ca cei de la Ubisoft au realizat o mica mini-serie web la lansarea ultimului joc Assassins Creed, nu ne vom mira daca urmatorul film se va numi exact asa.

Daca ati rata mini-seria web lansata de Ubisoft pentru Assassins Creed, puteti revedea mai jos prima parte din aceasta serie dedicata lansari jocului.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger