Marvel Pregateste Ecranizari Pentru Super Eroii Black Widow si Hawkeye !

Marvel pregateste multe filme surpriza in aceasta vara, cat si continuari pentru urmatorii ani, printre care si productii de sine statatoare pentru Jeremy Renner (Hawkeye) si Scarlett Johansson (Black Widow).

Thor este pe cale de a debuta si la noi in tara in doar cateva zile, si nu peste mult timp vom vedea si Captain America: First Avenger.
Aceste doua filme vor furniza elemente ce au legatura stransa cu cartea de benzi desenate, The Avengers, care va fi transformata si ea intr-un film indraznet, si la care productia a inceput deja in New Mexico.


Cu cei doi super eroi care au roluri scurte in filmele sus mentionate, Hawkeye si Black Widow, si care au devenit parti importante in Iron Man 2, Thor cat si Avengers, au un potential imens pentru ecranizare, chiar si fiecare in parte, si suntem siguri ca Marvel va profita de aceasta ocazie oferita de cele doua personaje.
Ambele roluri sunt jucate de actori populari, frumoasa Scarlett Johansson pentru Black Widow si Renner pentru Hawkeye, Jeremy Renner fiind unul din cei mai cautati actori de la Hollywood, care cu siguranta ar putea face un rol popular pentru cei de la Marvel.
Simpla strategie de al distribui pe Jeremy Renner intr-un rol de 3 minute in filmul Thor ca si Hawkeye a facut valuri in randul fanilor, iar plasarea unor indicii referitoare la organizatia S.H.I.E.L.D. face lucrurile si mai interesante.


Cei de la Marvel spun ca au planificate mai mult de cinci filme cu super eroi, si ca trebuie doar sa decida care este ordinea in care ele vor fi lansate, lasand de altfel sa se inteleaga ca au o strategie bine planificata pentru a face legaturii intre aceste filme.
Planul celor de la Marvel este de a scoate doua filme pe an, cu speranta de a extinde posibilitatea lansari a patru filme pe an, lucru care este destul de dificil si nesigur din punct de vedere comercial, doarece piata ar putea fi ultrasaturata cu filme despre super-eroi.

Distributia pentru The Avengers la Comic-Con
Oricum ar fi, ne asteptam ca un alt film, in afara de Iron Man 3 sa fie anuntat pentru 2013, precum si continuari ale filmelor Captain America si Thor in urmatorii cativa ani.
In afara unor zvonuri despre Black Widow (Scarlett Johansson) si Ant-Man, precum si o data oficiala de lansare pentru Iron Man 3 deocamdata nu se stie nimic oficial.

The Avengers va ajunge in cinematografe pe 4 Mai 2012, avand o distributie de exceptie, incepand cu Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Clark Gregg, Tom Hiddleston si Stellan Skarsgard.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger