Noul Full Trailer Conan The Barbarian 3D Arata Dur si Sangeros!

Joseph Jason Namakaeha Momoa este noua imagina a legendarului erou Conan in noua productie ce va ajunge in cinematografe in aceasta vara : Conan The Barbarian 3D!

Regizorul Marcus Nispel, omul din spatele unor filme ca Friday the 13th si Texas Chainsaw Massacre ne va aduce pe marile ecrane o noua viziune asupra personajului Conan si a aventurilor sale prin Hyboria, o noua viziune mai intunecata si mai sangeroasa, cu un Conan mai nemilos si sangeros tinand cont de predispozitia regizorului pentru acest gen de filme.

Daca primul Teaser Trailer a fost doar o tatonare a terenului, iata ca a venit momentul sa vedem un Trailer full care ne dezvaluie putin din magia re-lansari unui personaj nou, si imagini impresionante cu peisajele care vor face deliciul acestui film in 3D.

Alaturi de Jason Momoa in Conan The Barbarian vom mai vedea actori ca Ron Perlman, Stephen Lang, Rose McGowan, si Rachel Nichols.


Conan The Barbarian este o aventura bazata pe o vendeta personala a razboinicul Cimmerian Conan, o aventura ce se transforma intr-o lupta epica impotriva unor rivalii diformi, monstri oribili si sangerosi, armate de asasini, toate astea facandu-l pe Conan sa realizeze ca el este singura speranta pentru a salva marile natiuni ale tinutului Hyboria de la o domnie uzurpatoare a unui rau supranatural.

Conan The Barbarian va ajunge in cinematografe incepand cu data de 18 August anul acesta in 3D.



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger