Kate Beckinsale si Jessica Biel Oficial In Remake-ul Total Recall

Kate Beckinsale si Jessica Biel au fost distribuite oficial in principalele roluri feminine din remake-ul regizorului Len Wiseman, Total Recall in care Colin Farrell va juca rolul agentului Douglas Quaid.


Luna trecuta va spuneam ca Sony Pictures i-a oferit lui Kate Beckinsale rolul Lori alaturi de Colin Farrell in remake-ul Total Recall.
Alaturi de sotul Len Wiseman, cel care conduce proiectul, si dat fiind faptul ca cei doi au mai colaborat si anterior la filme Underworld, nu a fost o surpriza prea mare faptul ca actrita a fost distribuita oficial in viitorul remake.
Cu toate ca se zvonea inca de luna trecuta ca Jessica Biel ar putea avea un alt rol feminin in acest interesant remake, iar astazi aflam ca actrita a fost distribuita oficial in rolul Melina.
Filmarile vor incepe saptamana viitoare, si mai exact luni in Toronto.


Distributia masculina din acest remake arata deocamdata asa : Colin Farrell joaca rolul unui muncitor care incepe sa creada ca este un spion, doar ca nu stie penru care parte a conflictului, Ethan Hawke are un cameo scurt, iar Bryan Cranston este distribuit pentru a juca personajul negativ Vilos Cohaagen.
Remake-ul va fi aparent, mai aproape si mai fidel materialului scris de Phillip K. Dick, decat filmul din 1990 cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal.


Ultimele noutati spun ca Bill Nighy sa alaturat distributiei si ca va juca rolul Quatto liderul enigmatic al rezistentei.
Zvonuri recente spun ca aceasta adaptare a regizorului Wiseman, va fi diferita de cea precedenta, iar unele voci sustin ca el va renunta la celebra calatoria pe Marte a personajului principal , calatorie ce joaca un rol major in filmul cu Arnold din 1990.

Remake-ul Total Recall este regizat de Len Wiseman avandu-l pe Ric Kidney ca si producator executiv cu un scenariu scris de James Vanderbilt, Mark Bomback, Kurt Wimmer dupa o poveste scurta scrisa de Philip K. Dick si are deocamdata stabilita data de lansare in anul 2012 pe 3 August.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger