Primul Trailer Happy Feet Two (2)

Primul trailer pentru continuarea celui mai bun film animat din 2007, castigator al unui Oscar, Happy Feet 2 se intoarce la peisajul magnific din Antarctica si contine muzica buna si versuri pe masura!


Asa cum era de asteptat, trailerul dispune de o serie de pinguini draguti, muzica buna, precum si o distributie cu participarea multor talente, inclusiv Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara si evident Pink.

Happy Feet 2 este adus pe ecrane de Warner Bros. Pictures in asociatie cu Village Roadshow Pictures, fiind produs de Kennedy Miller, in asociaţie cu Animal Logic Film.
Happy Feet este regizat de George Miller, care a contribuit de asemenea la scrierea scenariului alaturi de John Colle, Juddy Morris si Warren Coleman.
Muzica este compusa de John Powell, iar coloana sonora va include piese interpretate de multe nume sonore din industria muzicala!


In filmul de desene animate Happy feet 2, Mumble (Elijah Wood) si Gloria (Pink) au acum un fiu pe nume Erik (EG Daily), care se lupta sa isi gaseasca talentele proprii speciale.
Dar noi pericole ameninta natiunea Pinguinilor, si este de datoria tuturor sa danseze impreuna pentru a se salva.

Happy Feet 2 va ajunge in cinematografe incepand cu data de 18 noiembrie 2011.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger