Orlando Bloom Confrimat Pentru Rolul Legolas In The Hobbit

Scriam despre revenirea lui Orlando Bloom in productia The Hobbit inca din luna februarie, iar de data asta regizorul Peter Jackson confirma prezenta lui Legolas!

Nu vine chiar ca o surpriza, dar de curand regizorul Peter Jackson a confirmat oficial ca il vom vedea si pe Legolas in cele doua filme The Hobbit.

Regizorul a postat pe contul sau de facebook urmatoarele:

- "Cu zece ani in urma, Orlando Bloom a creat un personaj iconic cu caracterul Legolas. Sunt incantat sa anunt astazi ca vom revedea Middle Earth inca odata impreuna cu el. Sunt incantat sa lucrez din nou cu Orlando. Culmea e, ca ma uit la mine si par mult mai in varsta, dar el nu!
Cred ca de aceea el reprezinta un elf minunat."


Nu se confirma deocamdata cat de mult va aparea in cele doua ecranizari , dar tinand cont ca personajul lui Oralndo Bloom, Legolas nu joaca un rol important in povestea scrisa de J.R.R. Tolkien, ne asteptam ca actorul sa apara intr-un cameo (aparitie scurta) care are legatura cu unele amintiri din povestea Lord Of The Rings.
Avand in vedere ca multe alte personaje vor avea parte de o aparitie scruta in The Hobbit, dovedeste ca filmele vor fi vazute din perspectiva unei serii de povestiri spuse de personajul principal al aventurilor din Lord Of The Rings, Frodo (Elijah Wood), fapt ce poate face legatura intre cele doua filme!


Nu se stie deocamdata daca personajul interpretat de Viggo Mortensen, Aragorn va avea parte si el de o aparitie scurta in aceste doua filme, a caror actiune are loc cu aproximativ 90 de ani inainte de cele din celebrul Lord Of The Rings.
Printre alte personaje care vor reveni in castingul filmului sunt Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf the Grey), cat si Cate Blachett (Galadriel).

The Hobbit este in plin proces de filmare, si va fi prezent in cinematografe in doua parti, prima parte in Decembrie 2012, iar partea a doua cu un an mai tarziu.

Citeste si alte articole despre filmul The Hobbit :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger