Mortal Kombat Legacy Episodul 8 - Scorpion Si Sub Zero (Part 2)

Episodul opt din Mortal Kombat Legacy, aduce continuarea episodului dedicat celor doua personaje celebre Scorpion si SubZero!


Regizorul Kevin Tancharoen aduce o versiune ce se concentreaza asupra motivatiilor si conflictelor vechi care au facut din Scorpion si Sub-Zero luptatorii cei mai interesanti din seria de jocuri Mortal Kombat.

Fanii vor fi incantati de evenimentele portretizate in acest episod opt din serie, care preia actiunea exact unde a fost lasata in episodul anterior si ofera in cele din urma lupta mult astepta dintre cei doi asasini rivali, precum si o surpriza in aparitia scurta a lui Quan Chi, cel care il corupe pe Scorpion sa intre in lupta contra lui SubZero in competitia finala!


In timp ce Tancharoen a indraznit sa portretizeze in acest serial o viziune a sa, si-a luat in acelasi timp si anumite libertatii care par sa arate pasiunea regizorului si respectul pentru personajele Mortal Kombat.
Indiferent ce personaj luptator preferati, se vede cu ochiul liber ca regizorul si-a dedicat mult timp pentru a dezvolta personajele si mai ales povestea ce sta in spatele fiecarui personaj din aceasta serie web.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger