Peter Jackson Raspunde Fanilor Si Dezvaluie O Poza "Secreta" Din The Hobbit

Peter Jackson dezvaluie o poza "secreta" si productia The Hobbit primeste o data oficiala de lansare si titluri pentru marile ecrane!

Nu ca ar fi fost un mare secret, avand in vedere ca noi am mai precizat asta in multe articole anterioare, dar e bine intotdeuna ca totul sa fie oficial, iata ca productia The Hobbit tocmai a primit din parte celor de la New Line Cinema titluri noi si date de lansare.

The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbi: There And Back Again au fost anuntate ca titluri oficiale pentru adaptarea lui Peter Jackson, iar primul film este programat pentru a ajunge in cinematografe pe 14 Decembrie 2012, fiind urmat de al doilea pe 13 decembrie 2013.

In anul 2000 si 2001, Peter Jackson si cei de la New Line Cinema au fost capabili sa puna impreuna pentru actualizari, blog-uri video pentru fani, date de productie si chiar unele poze pentru trilogia Lord of the Rings.
Este umitor daca ne gandim cat de departe a ajuns tehnologia in doar zece ani, si cate de mult tine Peter Jackson la legatura sa cu fanii sai si ai scriitorului J.R.R. Tolkien.
Regizorul a lansat deja un blog video despre inceperea productiei The Hobbit si a folosit pagina sa de Facebook pentru a da oamenilor stiri pe de platourile de filmare precum si multe alte actualizari.


De data aceasta regizorul a lansat un fel de concurs pe pagina sa de facebook unde a promis ca va raspunde la cele mai interesante douazeci de intrebari venite din partea fanilor.

Ieri Peter Jackson, regizorul care demostreaza nu numai ca este un talentat cineast, dar si ca are simtul umorului, a raspuns la prima intrebare legata de White Council si cetatea Dol Guldur!

Rivendell
Valeria Kementari a intrebat pe Facebook :   
"Vom vedea in cele doua filme cum cei din White Council ataca cetatea Dol Guldor?"

Peter Jackson a raspuns :
Acest lucru a fost un subiect destul de popular in discutile mele cu John Liddle, Phillips Toby, Donald Seth, si multi altii, cerand variatii de raspuns la aceasta intrebare.
Eu nu am de gand sa spun doar ceea ce stiu deocamdata, faptul ca atat White Council cat si celebra cetate a lui Sauron, Dol Guldur vor aparea in cele doua filme.
Si nu doar intr-o scena.
Doar modul de a filma si expunerea acestui eveniment pe pelicula a fost o provocare, din fericire Alan Lee si John Howe au avut initiativa in ideii, si ar trebui sa arate destul de bine pe ecrane.
In fapt, pentru a sarbatori inceputul acestei serii de 20 de intrebari venite de la fani, o sa postez o fotografie exclusiva a Consiliului Alb in momentul planificarii atacului asupra cetatii Dol Guldur!

Prima imagine exclusiva cu Gandalf, Elrond si Galadriel fluturînd o serie de arme monstruoase :

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger