Serialul Star Wars Si Conversia 3D A Filmelor Clasice!

 George Lucas si Tom Fitzgerald au vorbit despre conversia filmelor Star Wars in 3D cat si despre ideea unui Serial TV Star Wars!

Cat de mult v-ati gandit la un serial TV Star Wars in care sa poti vedea noi aventuri ale personajelor atat de iubite din celebra poveste clasica sci-fi?
Trebuie sa recunoastem ca anul trecut cand regizorul George Lucas a anuntat ca are in minte o idee despre un serial TV plasat in universul creat de el in 1977, imaginatia noastra, cat si a milioanelor de fani, a luat-o razna!
Zeci de mii de speculatii au inceput sa ia nastere, de atunci si pana de curand, cand George Lucas a inceput sa vorbeasca despre mareata idee a uni serial Tv Star Wars!


Intr-un interviu acordat celor de la Atack Of The Show, George Lucas explica modul in care filmele clasicele Star Wars vor suferi o conversie pentru re-lansarea lor in 3D, in cinematografele specifice, si despre ceea ce se intampla cu show-ul lui de televiziune Star Wars.

George Lucas spune ca are la dispozitie cincizeci de ore, foarte probabil referindu-se la scenarile scrise pentru episoade de televiziune Star Wars.
Cu toate acestea, intregul proiect este in asteptare pana cand regizorul si echipa sa va gasi un mod de filmare mai eficient din punct de vedere economic.


George Lucas explica ca in viitor serialele de televiziune vor trebui sa fie filmate la aproximativ o zecime din costul filmelor de lung metraj si ca toata echipa lui este in prezent in cautarea acelui tip de tehnologie care va permite acest lucru, o tehnologie care va schimba radical modul in care serialele de telviziune vor fi produse pe viitor.


Regizorul confirma ca atunci cand acest mod de a filma seriale va fi gasit, si implementat, fiabilitatea lui economica va permite realizarea uni serial TV cu aspectul pe care regizorul il doreste, avand in vedere ca vizunea lui asupra unui serial TV Star Wars e diferita de ceea ce putem vedea astazi pe micile ecrane!



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger