Campanie Promotionala Captain America - 3 Postere Noi!

O prima campanie pentru viitorul blockbuster Captain America The Fist Avenger a inceput ieri cand Marvel a lansat primele postere pentru film!

Filmul este la doar sapte saptamani distanta de premiera si daca nu sunteti deja incantati de lansare filmului sau chiar de subiectul in sine, e clar ca niciodata nu veti fi.
Marvel a lansat trei postere cu caracterele din film si anume Chris Evans ca si Captain America, Hugo Weaving ca si Red Skull si Hayley Atwell ca si Peggy Carter!


Marvel Studios si Kevin Feige sunt producatori filmului CAPTAIN AMERICA: First Avenger.
Alan Fine, Stan Lee, David Maisel si Louis D'Esposito sunt producatori executivi.
Filmul va fi lansat in SUA pe 22 iulie 2011 si va fi distribuit pe plan mondial de Paramount Pictures.

Captain America: First Avenger se va concentra pe primele zile ale Universului Marvel cand Steve Rogers (Chris Evans) a fost recrutat ca si voluntar pentru a participa la un program experimental care-l va transforma intr-un super soldat numit Captain America!
Nascut in timpul mari recesiuni, Steve Rogers (Chris Evans) a crescut ca un tanar fragil intr-o familie saraca.


Ingrozit de imaginea nazistilor in razboiul din Europa, Rogers a fost indrumat sa se inroleze in armata.
Cu toate acestea, din cauza fragilitatii sale si a unei boli de care suferea, el a fost respins.
Observand cat de motivat si abmitios este tanarul Rogers, Generalul Chester Phillips (Tommy Lee Jones) i-a oferit posibilitatea de a lua parte la un experiment special!
Dupa saptamani de teste, lui Rogers i-a fost administrat ultimul ser experimental devenind astfel un Super-soldat si un om cu totul schimbat in urma experimentelor.
Rogers a fost apoi pus printr-un program intensiv de pregatire fizica si tactica. Trei luni mai tarziu, el a primit prima sa misiune ca si Captain America.
Inarmat cu scutul sau indestructibil Captain America a continuat razboiul sau impotriva raului, atat ca o santinela a libertatii cat si ca lider al trupei de soc Avengers. 

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger