The Twilight Saga Breaking Dawn Part I - Primul Teaser Trailer

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner vor prezenta un Teaser Trailer pentru The Twilight Saga : Breaking Down PartI la MTV Movie Awards 2011, eveniment ce va fi difuzat Duminica 05 Iunie.


Deocamdata fanii inraiti ai serie se pot delecta cu primele imagini dintr-o mica reclama a celor de la MTV, care anunta evenimentul ce va avea loc odata cu difuzarea Movie Awards 2011.

Iubitorii de varcolaci si vampiri de pretutindeni se vor potea bucura fiindca astazi MTV a anuntat oficial ca Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner sunt confirmati pentru a prezenta telespectatorilor cum arata primele imaginii din mult asteptatul The Twilight Saga: Breaking Dawn Partea 1 in timpul festivitatilor de la MTV Movie Awards 2011.
Acest lucru este extrem de anticipat, marcand inceputul capitolelor de incheiere a productiei de la Summit Entertainment, fenomenul global Twilight Saga.
Filmul va ajunge in cinematografe in 18 noiembrie 2011, si este regizat de castigatorul Premiului Academiei, Bill Condon, scenariul fiind bazat de cartea Zori de Zi scrisa de Stephenie Meyer.
Gazduit de Jason Sudeikis, MTV Movie Awards 2011 se va transmite LIVE de la Amfiteatrul Gibson din Universal City, Duminica, 5 Iunie!

Twilight si The Twilight Saga: New Moon cele doua filme anteriare care fiecare in parte au primit cate cinci statuete la MTV Awards din 2009 si 2010, fanii au votat neobosit si in acest an pentru a se asigura ca The Twilight Saga: Eclipse a fost inclus in lista finala a filmelor nominalizate pentru anul 2011, filmul fiind nominalizat la patru categorii.


In urmatorul capitol din anticipatul blockbuster The Twilight Saga, Bella Swan (Kristen Stewart) si vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson) vor avea parte de clipe fericite la casatoria lor, aceasta fiind intrerupta atunci cand o serie de tradari si nenorociri ameninta sa distruga lumea lor.
Dupa nunta lor, Bella si Edward calatoresc la Rio de Janeiro pentru luna de miere, unde Bella descopera ca este insarcinata, si in timpul unei nasteri aproape fatale, Edward ai îndeplineste dorinta de a deveni nemuritore.


Dar sosirea fiicei lor, Renesmee, pune in miscare un lant de evenimente care devine periculos pentru familia Cullen.
Plin de suspans si profund romantic, filmul Breaking Dawn continua poveste epica de fantezie supranaturala si dragoste pasionala, care a facut din The Twilight Saga un fenomen la nivel mondial.

Filmul se afla in prezent in producţie si va ajunge in cinematografe incepand cu 18 noiembrie 2011.





Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger