Imagini Noi In Trailerul Teatral Rise Of The Planet Of The Apes

Un nou trailer pentru prequel-ul Rise Of The Planet OF The Apes ne aduce in prim plan noi imagini spectaculoase realizate de Weta Digital!


Noul trailer pentru Rise of the Planet of the Apes, regizat de Rupert Wyatt continua sa impresioneze cu efecte digitale, realizate de casa de productie a regizorului Peter Jackson, Weta Digital.

Compania Weta Digital a investit destul de mult timp in dezvoltarea unor caractere din acest viitor blockbuster, realizand o maimuta CGI care ofera o performanta fara precedent, un personaj dramatic, plin de emotie si inteligenta, Caesar, primata care va transforma evolutia in revolutie.

Speram ca dialogurile din film vor contine mai mult decat "Acest cimpanzeu este proprietatea companiei", chiar daca producatorii au anuntat ca primatele din acest film nu vor avea parte de dialoguri ci vor folosi un limbaj non-verbal.


Spre deosebire de varianta originala a filmului a lui Frank Schaffner din 1968, Rise Of The Planet Of The Apes va incerca sa ne dezvaluie, aproximativ dupa 43 de ani, in ce punct al istoriei a gresit omenirea, tranformand un act de compasiune si aroganta, intr-o eroare ce duce la o revolutie a primatelor care vor ajuge sa devina rasa dominanta pe planeta noastra!

Rise of The Planet of The Apes il va avea in rolul principal pe James Franco, alaturi de Andy Serkis, Freida Pinto, Brian Cox, John Lithgow, David Hewlett, cu un scenariu inspirat din romanul La Planete des Singes si scris de Pierre Boulle, Rick Jaffa si Amanda Silver.
Filmul regizat de Rupert Wyatt va ajunge pe ecranele cinematografelor in aceasta vara incepand cu 5 August.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger