Tarzan Vrea sa Revina Pe Marile Ecrane

Cu cateva saptamani in urma, circulau zvonuri ca Warner Bros este gata sa revizuiasca una din cele mai longevive francize si cea mai populara poveste transformata intr-un film la Hollywood, Tarzan.

Din cate se pare studioul l-a recrutat pe scenaristul Adam Cozad si regizorul Craig Brewer pentru aceasta sarcina dificila, dupa ce incercari repetate de a aduce in prim plan personajul Tarzan au esuat si in trecut.

Warner Bros se lupta de o buna perioada de timp cu diferite probleme in incercarea de a relansa un film Tarzan pentru marile ecrane, si incepand cu anul 2003 cand scenaristul John August a fost angajat de catre studio pentru o noua incarnare cinematografica a clasicului personaj Tarzan, marca a autorului Edgar Rice Burrough, incercarile repetate s-au soldat cu esecuri.
In mod similar, Guillermo del Toro a inceput negocierii pentru a se ocupa de proiect in 2006, ajungand la mici neintelegeri cu studioul in ceea ce priveste bugetul filmului.


Incercarea cea mai recenta de relansare a personajul Tarzan a fost in 2008, cand scriitorul si regizorul Stephen Sommers (Mumia, GI Joe: The Rise of Cobra) a purtat discutii indelungi cu studioul pentru a porni productia la un reboot Tarzan, desi recunoastem ca in acest caz, Stephen Sommers ar fi fost cea mai buna alegere.

Tarzan a fost tinta mai multor adaptari atat in film cat si in televiziune, dupa ce a aparut prima oara in Tarzan Of The Apes in 1912.
Zvonuri recente aduc cu ele noi sperante de reincarnare pentru popularul personaj Tarzan si dupa toate aparentele acesta va deveni un proiect 3D cu mari posibilitati de a ajunge o trilogie si in acelasi timp o franciza!
Cu siguranta jungla care face parte din captivanta poveste a pesronajului clasic, se preteaza in mod natural la o experienta mai captivanta oferita de tehnologia moderna si de diversitatea de scriitori cu care studioul se lauda.

Regizorul Craig Brewer descrie elementul Tarzan ca pe "un proiect care este o pasiune" si care conform ideiilor sale si a scenaristului, va fi spusa pe parcursul a trei filme diferite.
Ultima ecranizare a lui Tarzan a fost produsa de cei de la Disney intr-un film animat de succes animat, care reface povestea cunoscutului personaj, crescut de maimute in jungla salbatica, si care a fost o abordare in ton cu romanul original a lui Burrough.


In timp ce Craig Brewer nu a regizat inca nici un blockbuster cu investitii financiare mari, el are pe agenda o noua versiune a filmului clasic Footloose, si in cazul in care remake-ul filmului din ani '80 va avea succesul asteptat la box-office,  cu siguranta regizorul va reusi sa convinga oficialii de la studio, care deja isi fac planuri pentru o viitoare trilogie Tarzan.

Crezi ca clasicul Tarzan ar fi o poveste de succes in peisajul cinematografic de astazi?
Share this article :

1 comentarii:

Gina spunea...

Succes? Copii nostri nici macar nu stiu cine e Tarzan :)
Doar daca o sa il faca cu pelerina si cu super puteri :))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger