There Can Be Only One - Highlander Are Parte De Un Reboot

Summit Entertainment si RCR Media Group vor co-finanta remake-ul succesului din 1986 - Highlander -

Christopher Lambert, Sean Connery si Clancy Brown au jucat in filmul original care a fost urmat de alte patru filme si de un serial TV.
De-a lungul timpului replica filmului "There Can Be Only One" a ramas o marca recunoscuta pentru acest film, iar inflenta sa asupra multor generatii a dainuit de-a lungul timpului pana si in unele jocrui video.

In filmul original Highlander, personajul principal Connor MacLeod un spadasin nemuritor scotian, este prezentat dupa secole de dueluri, incarcand sa supravietuiasca impotriva altor nemuritori, pana cand va trebi sa se confrunte cu ultimul supravietuitor al acestor dueluri, un barbar brutal.


Summit Entertainment va extinde mitologia de baza originala din Highlander, intr-un mod in care sa egaleze cerintele moderne ale filmelor de acest gen.
Art Marcum si Matt Holloway, au fost confirmati ca fiind cei care vor lucra la scenariul viitorului re-make.

Dupa ce initial scenariul ar fi fost conceput de Melissa Rosenberg (Twilight) si s-au lansat tot felul de zvonuri mai putin oficiale despre acest reboot si despre un posibil regizor, iata ca un comunicat de presa recent spune ca Justin Lin (Fast Five) este regizorul acestei incercari, in timp ce Neal Moritz si Peter Davis sunt producatori executivi.

Trebuie mentionat aici ca plansa regizorala a lui Justin Lin este plina cu alte proiecte, ca urmare a succesului cu Fast Five, Universal vrea sa continue cu franciza Fast and Furious, si ca Lin este deja implicat in creatia unui nou Terminator 5.
Daca regizorul va avea timp si pentru relansarea Highlander ramane de vazut, avand in vedere ca studiourile planifica o versiune a filmului pentru anul 2012!


Crezi ca are trebui facut un remake Highlander?
Cui crezi ca i s-ar potrivi rolul Connor MacLeod int-run reboot al francizei?

Iata si un Trailer al filmului original din 1986 Higlander:

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger