Warner Bros Va Produce O Ecranizare Cu Tanarul Vrajitor Merlin!

Cu franciza Harry Potter pe sfarsite, ultimul film fiind lansat in aceasta vara, cei de la Warner Bros vor sa investeasca sume imense in realizarea unei alte francize majore, care sa inlocuiasca succesul avut cu Harry Potter.

Inlocuirea unei franzice este un lucru destul de greu de facut mai ales daca cea anterioara a adus sume semnificative studioului.
Warner Bros a inceput aceasta cautare inca de la finalul anului trecut, oficialii de la studio fiind constienti de greutatea situatie si de necesitatea unui nou produs.
In cautarea lor de a inlocui cea mai de succes franciza din istorie, studioul a avut cateva intalniri cu Ed Whitworth care va fi angajat pentru a scrie adaptarea cu buget mare a cartilor lui T.A. Barron, Lost Years Of Merlin.


Seria de cinci cartii fiind de fapt Cronicile Tanarului Vrajitor Merlin, incepand cu aventurile unui tanar debusolat, care si-a pierdut memoria trezindu-se pe malul unui rau in Tara Galilor si continuand cu transformarea sa in binecunoscutul vrajitor Merlin.
Din cate se stie, proiectul a fost initial in proprietatea celor de la Paramount, dar se pare ca cei de la Warner Bros l-au preluat de curand.


Ultimele zvonuri despre acest proiect spun ca Donald De Line (Green Lantern) va fi producatorul executiv.

Din informatiile care le detinem pana acum, Ed Whitworth este un scriitor cam novice, un scriitor ce a lucrat in trecut pentru Oprah's Harpo Productions.
Absolvent al Universitatii Oxford, Ed a scris recent o biografie a lui Colin Powell care ia adus o anumita faima si multa atenţie in comunitatea cinematografica.
Pentru primul film din viitoarea franciza Ed Whitworth se pare ca va combina primele doua carti din serie.

Cu bugetul imens pe care Wrner Bros este dispus sa il investeasca in cautarea disperata a unei noi francize de succes, suntem mai mult decat siguri ca scriitorul Ed Whitworth va deveni destul de cunoscut, asta in cazul in care scenariul pentru The Lost Years Of Merlin va fi unul de calitate si va fi aprobat de catre sturiouri.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger