Transporter Transformat Intr-un Serial TV Produs De Luc Besson!

Celebrul film Transporter este tranformat intr-un serial TV de catre cei de la Cinemax, si in aceasta saptamana, au fost distribuiti protagonisti din rolurile principale.

Chris Vance, poate mai bine cunoscut pentru rolurile din Prison Break, Dexter si Burn Notice, va juca rolul noului "sofer profesionist" pe nume Frank Martin, iar Andrea Osvart va juca rolul Carla, un fost agent CIA extrem de viclean , care organizeaza misiunile lui Frank si actioneaza ca si asistenta a soferului profesionist.

Andrea Osvart
Chris Vance


















Mai interesant este faptul ca echipa de cascadori care a facut filmele Transporter vor lucra la acest serial TV.
Desi serialul TV nu va putea avea bugetul filmelor, totusi ne asteptam sa le egaleze macar in actiune.

Serialul TV este produs de Luc Besson, care a co-scris toate cele trei filme Transporter, si primul sezon care va avea 12 episoade ce vor fi filmate in aceasta vara in Canada si in Europa, urmand sa fie difuzat pe Cinemax anul viitor.
- "Rapid, plin de actiune, urmariri cu masini rapide, multe cascadorii, lupte, fete frumoase, precum si multi raufacatori si eroi inarmati pana in dinti." declara producatori despre viitorul serial TV Transporter.

Compania franceza Lagardere Entertainment va finanta serialul TV si se pare ca au deja cateva contracte cu ceve retele de televiziune din Statele Unite ale Americii.

Compania EuropaCorp a transformat deja unul din proiectele lor intr-un serial TV numit Nikita, si se pare ca compania nu se va opri aici.
Dupa serialul tv Transporter, compania va lua in considerare si filmul Taken, care va fi transformat intr-un serial tv, dar numai dupa ce Taken 2 va incepe filmarile in primavara anului viitor.
Share this article :

1 comentarii:

Ariel spunea...

Serialul Nikita e bunicel, si din cate am inteles are audienta necesara!
Daca o sa iasa si asta la fel, succesul e garantat!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger