In Mortal Kombat Legacy Episodul 7 - Scorpion Si Sub Zero (Part 1)

In episodul sapte din Mortal Kombat Legacy, apare prima parte din serial dedicata celor doua personaje celebre Scorpion si SubZero!

Regizorul Kevin Tancharoen dezvaluie in acest episod doua nume cunoscute : Scorpion si Sub-Zero si conflictul ce sta in trecutul celor doua personaje.

Fanii au asteapt cu nerabdare sa vada in ce mod va fi prezentata rivalitatea dintre cele doua personaje, si iata ca in loc de prezentarea lor ca si un fel de zombie din filmul original Mortal Kombat, regizorul aduce o versiune ce se concentreaza asupra motivatiilor si conflictelor vechi care au facut din Scorpion si Sub-Zero luptatorii cei mai interesanti din seria de jocuri Mortal Kombat.

In timp ce webseria Mortal Kombat Legacy este departe de bugetul mare al filmului de actiune realizat de Warner Bros si creatorul Ed Boon, uni oficiali ar dori sa aduca in cinematografe si un film pentru marele ecran dedicat celebrului joc, luand in considerare ca unele episoade au furnizat un design al costumelor si a coregrafiei destul de impresionant, inclusiv acest episod.

Tancharoen nu se poate ridica intotdeuna la nivelul asteptat de fanii, dar macar incearca sa recreeze unele personaje care in trecut erau destul de slab realizate pentru marele ecran.


Alte articole despre Mortal Kombat Legacy :
Noi dezvaluiri in Episodul Doi din Mortal Kombat Legacy 
Premiera serialul Web Mortal Kombat pe canalul Youtube Machinima!
Reinventarea Mortal Kombat prin serialul web Legacy
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger