Star Trek 2 Deocamdata Fara Regizor Si Fara Scenariu !

Co-scenaristul Star Trek 2 si producatorul Roberto Orci a furnizat o actualizare cu privire la proiect, inclusiv daca JJ Abrams va fi, sau nu regizorul continuari succesului din 2009.

In timp ce majoritatea titlurilor de succes de la Hollywood ce vor ajunge in cinematografe in vara anului viitor, cum ar fi Avengers sau Dark Knight Rises au inceput recent filmarile, productia Star Trek 2 se pare ca mai are inca ceva timp sa ajunga la acest stadiu.
Totusi se pare ca cei de la Paramount s-au angajat in demersurile necesare continuari productiei si in finantarea pre-productiei proiectului.

Roberto Orci a dezvaluit ieri ca el, Alex Kurtzman si Damon Lindelof nu au finalizat inca scenariul Star Trek 2 si ca pre-productia continua chiar daca filmul nu are inca oficial un regizor.


Orci a dezvaluit deasemenea ca o schita de 70 de pagini a scenariului pentru continuarea filmului Star Trek a fost inaintata studioului, si ca asta a permis unele progrese ale proiectului care urmeaza sa fie facut, in timp ce JJ Abrams este ocupat cu lansare de luna viitoare a filmului ce il regizeaza si produce cu Steven Spielberg, Super 8.
Star Trek 2 este inca asteptat sa inceapa producţia in toamna acestui an chiar daca aceasta poate duce la o amanare a datei de lansare curente care este stabilita in Iunie 2012.

In ceea ce priveste scenariul Star Trek 2, Orci a oferit urmatoarele detalii:

- "Il aateptam pe J.J.Abrams, si momentul cand acesta va fi liber sa decida daca povestea si directia ce vrem sa o dam continuari este pe placul lui si sa auzim sugestiile lui inainte de a termina scenariul complet.Odata ce spune el ca totul este bine, vom incepe productia in cel mai scurt timp"

In timp ce J.J. Abrams este plin de speranta in declaratile sale, ca va reveni la regia filmului Star Trek 2, deocamdata nu este nimic sigur, iar studiourile asteapta momentul potrivit pentru a lansa oferta regizorului care a reinventat franciza Star Trek.


Anul trecut au existat unele zvonuri despre un personaj din seria originala Star Trek care va fi introdus ca antagonist in Star Trek 2, dar fara un scenariu complet in acest moment, nu exista cu adevarat nici o modalitate de a determina daca exista vreun adevar in aceasta afirmatie.
Cu toate acestea, Orci a vorbit despre perspectiva de a introduce un personaj negativ in continuarea filmului, spunand ca tot trucul este de a face ceva ce este cunoscut in franciza, dar nu a mai fost vazut pe marile ecrane.

Star Trek 2 ramane momentan programat pentru lansare pe 29 Iunie 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger