Vin Diesel Incepe Productia Pentru Continuarea Filmului Chronicles of Riddick

Vin Diesel a stat de vorba cu creatorul si regizorul David Twohy despre continuarea filmului sci-fi The Chronicles Of Riddick, care s-ar putea sa inceapa filmarile chiar in aceasta vara.

Vin Diesel a vorbit si in trecut despre o posibila continuare a filmului Chronicles Of Riddick, doar ca pana in momentul de fata nu s-a aflat nimic oficial, cu exceptia catorva zvonuri pe care Vin Diesel le-a lansat pe pagina sa oficial de Facebook.


Vin Diesel a declarat ieri urmatoarele:
- "Regizorul David Twohy tocmai a aterizat la New York cu o veste buna. 
Putem incepe filmarile pentru Riddick in aceasta vara.
Banii nu au fost o prioritate si niciodata o problema pentru mine, pe primul loc fiind arta, dar adevarata problema este mai profunda. 
Ma intreb daca pot suspenda toata activitatea din viata mea in asa fel incat sa ma pot aventura in acel loc intunecat ... numit Riddick.
Deocamdata atat, fiindca am pornit la o alta intalnire cu David, regizorul aventurilor lui Riddick, pentru a vedea arta grafica, conceptele creatorilor si pentru a discuta despre potentialul program de lucru."



Concept Art Pentru Chronicles of Riddick 2
The Chronicles Of Riddick (2004) a aparut ca si o extensie logica la filmul pe care regizorul David Twohy si l-a imaginat si l-a conceput in anul 2000, Pitch Black, un film ce a reprezentat viziunea regizorului asupra unui grup de calatori interstelari, ce s-au prabusit pe o planeta capricioasa, fosta colonie umana, cu o eclipsa de cativa zeci de ani, unde Riddick devine un salvator crud si nemilos.
Ambele filme fac parte din categoria filmelor sci-fi cu buget restrans, filme ce au influentat fanii de-a lungul timpului si care nu au avut un impact imens la boxoffice, The Chronicles Of Riddick fiind chiar si in acum in topul preferintelor fanilor genului sci-fi si in top 500 IMDB


Un sinopsis pentru continuarea filmului The Chronicles Of Riddick a fost lansat acum aproximativ un an, impreuna cu cateva imagini despre conceptul grafic al proiectului, desi tot proiectul si ideea viitorului film se poate sa fi evoluat de atunci.


Tradat de propria sa rasa si lasat sa moara pe o planeta pustie, Riddick (Vin Diesel), se lupta pentru supravietuire astfel devenind mai puternic si mai periculos. Curand vanatori de recompense din intreaga galaxie, il gasesc pe fugarul Riddick numai pentru a se afla in postura de pioni in schema lui de razbunare.
Odata cu manipularea inamicilor sai, Riddick dezlantuie un atac de razbunare asupra celor care il cauta si care au pus o recompensa pe capul lui, inainte de a reveni pe planeta lui de origine, Furya, pentru a o salva de la distrugere.




Vin Diesel in Pitch Black
O sa urmarim cu intres evolutia acestui proiect, el fiind unul din filmele ale carui continuare am fi incantati sa o vedem cat de curand!
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger