Dean Devlin Vorbeste Despre Independece Day 2 Si StarGate 2

Prezent la Premile Saturn, producatorul si scriitorul Dean Devlin vorbeste despre colaborarea sa cu Roland Emmerich si despre posibile continuari ale filmelor Independence Day si StarGate.

Stim cu siguranta ca multi dintre voi v-ati intrebat macar odata daca Independence Day va avea o continuare, sau daca franciza celebra Stargate va mai avea vreodata o continuare pentru marile ecrane.


Uni fani spun ca universul Stargate s-a dezvoltat atat de mult incat nu ar mai exista vreo idee care sa nu fie explorata in cele trei seriale, si cateva filme de lung metraj care au fost lansate direct pe DVD.
Stargate SG1, Stargate Atlantis, Stargate Universe, Stargate: Continuum, Stargate: The Ark of Truth, Stargate: Infinity, sunt doar cateva din putinele titluri in care ideiile originale ale lui Dean Devlin si Roland Emmerich au fost extinse de-a lungul timpului, dupa ce filmul original Stargate a fost lansat in anul 1994.


Prezent la Premile Saturn pentru a ridica unul din premiile cu care a fost onorat, producatorul si scriitorul Dean Devlin acorda un interviu celor de la Collider in care vorbeste despre planuri de viitor pentru cele doua filme la care el a fost co-creator, Independence Day si Stargate.


Producatorul declara ca initial ideea filmului Independence Day a fost gandita pentru o trilogie, si ca in timp tot ceea ce el si Roland Emmerich au vrut sa realizeze cu aceasta trilogie s-a transformat de-a lungul timpului in cu totul alte ideii, si ca de curand el si talentatul regizor au gasit ideii originale pentru a continua filmul Ziua Independetei, film ce a influentat multe alte productii ulterioare despre invazia extraterestrilor, si ca in ciuda zvonurilor care au aparut mai demult, in ultima vreme el si regizorul au discutat foarte mult pe aceasta tema, si ca in curand vom afla daca cei doi vor realiza sau nu un Independence Day 2 si 3.


Dean Devlin deasemenea spune ca daca un sequel pentru Stargate va incepe productia vreodata, va avea cu siguranta castingul original din 1994.
Puteti urmari interviul mai jos pentru mult mai multe detalii.



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger