Trailer Nou Plin De Actiune - Captain America : The First Avenger

Marvel a lansat ieri un trailer nou pentru Captain America: First Avenger, oferind imagini pline de actiune, ce dezvaluie multe surprize din povestea filmului, precum si postere noi.

Am spus-o si o mai repetam, daca nu sunteti deja incantati de lansare filmului ce il are ca erou principal pe Catpain America si tot universul Marvel, inclusiv The Avengers, e clar ca niciodata nu veti fi.

Cand lui Steve Rogers i se refuza inrolarea in armata Statelor Unite in timpul celui de al doilea razboi mondial, el este hotarat sa gaseasca un mod de a-si servi patria, in ciuda slabiciunii sale fizice.
I se ofera sansa de a lua parte la un experiment militar, care il transforma intr-supersoldat cunoscut sub numele de Captain America.
El si tovarasii lui Bucky Barnes si Peggy Carter lupta cu un grup de raufacatori numit HYDRA condusi de primul cercetator a lui Hitler, un om cunoscut sub numele de Red Skull.

Aceasta poveste clasica a lui Captain America care aduce o doza a anilor 1940, cu o actiune ce se desfasoara in timpul celui de al doilea raboi mondial, are o doza de farmec aparte, ce face din Captain America unul din cei mai iubiti super-eroi de peste ocean, si un film ce este asteptat cu mult interes.
Fanii universului Marvel se vor bucura de aparitia lui Dominic Cooper ca si Howard Stark, tatal lui Tony Stark (Iron Man).


Trebuie precizat aici ca aceasta este ultima sansa de a-l vedea solo pe super eroul Captain America, inainte de a-l vedea alaturi de echipa The Avengers, intr-un film ce se va dezlantui vara viitoare.

Aceasta este de fapt al treilea film Captain America.
Primul a fost un serial care a schimbat complet imaginea caracterul in 1944, si care isi avea originea in cartile de benzi desenate.
Al doilea a fost un film cu buget redus, realizat in anul 1990, care nu a fost niciodata lansat in cinematografe.


Captain America First Avenger este regizat de Joe Johnston avand in rolurile principale staruri ca Chris Evans, Hugo Weaving, Sebastian Stan, Hayley Atwell, Samuel L. Jackson, Toby Jones.
Marvel Studios si Kevin Feige sunt producatori filmului Captain America: First Avenger.
Alan Fine, Stan Lee, David Maisel si Louis D'Esposito sunt producatori executivi.

Filmul va fi lansat in SUA pe 22 iulie 2011 si va fi distribuit pe plan mondial de Paramount Pictures.




Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger