Imagini Noi Si Un Super Trailer Pentru Rise Of The Planet Of The Apes

Un nou trailer international, noi imagini si un nou poster dezvaluie super efectelele speciale folosite in prequelul Rise Of The Planet Of The Apes.

Un nou trailer si un poster, precum si un lot de imagini noi din Rise of the Planet of the Apes au fost lansate ieri intr-un inceput de campanie promotionala care in ultima vreme a fost destul de agresiva in mass media internationala.

Acest nou trailer international pare a fi cel mai bun de pana acum, si avem parte pentru prima oara de maimute in picioare.
Multa lume crede ca un reboot al vechii francize a Planetei Maimutelor nu era necesar, dar o continuare la acest prequel, in care am putea vedea maimutele incepand sa construiasca o societate, suna mult mai interesant decat acest film.


Cu toate acestea, efectele speciale folosite pentru cearea maimutelor in aceasta productie continua sa uimeasca si sa arate tot mai bine.
Compania Weta Digital a investit destul de mult timp in dezvoltarea unor caractere din acest viitor blockbuster, realizand o maimuta CGI care ofera o performanta fara precedent, un personaj dramatic, plin de emotie si inteligenta, Caesar, primata care va transforma evolutia in revolutie.
Weta Digital a lansat si un set de noi imagini pentru a aprecia munca depusa in realizarea acestor efecte speciale.


La aproximativ 43 de ani de la varianta originala a filmului a lui Frank Schaffner, in prequelul Rise Of The Planet Of The Apes vom putea vedea cum omenirea greseste tranformand un act de compasiune si aroganta intr-o eroare ce duce la o revolutie a primatelor care vor ajuge sa devina rasa dominanta pe planeta noastra.


Rise of The Planet of The Apes il va avea in rolul principal pe James Franco, alaturi de Andy Serkis, Freida Pinto, Brian Cox, John Lithgow, David Hewlett, cu un scenariu inspirat din romanul La Planete des Singes si scris de Pierre Boulle, Rick Jaffa si Amanda Silver.
Filmul regizat de Rupert Wyatt va ajunge pe ecranele cinematografelor in aceasta vara incepand cu 5 August 2011.

Share this article :

4 comentarii:

Adina spunea...

WoooooW, ce fain arata maimutele digitale :)

Anonymous spunea...

De ce ziceti ca ajunge in cinematografe in 5 august, cand in trailer si pe poster zice 12 august????

Ariel spunea...

Pentru ca posterul si trailerul sunt exclusive pentru UK, unde va fi lansat pe 12 August!
Iar in articol precizeaza ca va aparea INCEPAND cu data de 5 August, asta insemnand ca va avea premiera undeva in lume mai repede decat in UK.

Nelu spunea...

Ca si fan al seriei originale de filme, cele care mi-au bantuit copilaria, sunt incantat sa vad asemenea minunatii de efecte speciale, dar parca nu are asa farmec ca pe vremuri.
Subiectul pare interesant, si ideea la fel, dar filmele din ziua de azi parca incearca sa inchesuie prea multe evenimente in ele.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger