Leonardo DiCaprio In Filmul Lui Tarantino Django Unchained

Leonardo DiCaprio este pe cale sa primeasca rolul personajului negativ Calvin Candie in Django Unchained, scris si regizat de Quentin Tarantino.

Dupa ce zvonuri anterioare spuneau ca Will Smith va detine rolul principal in viitorul film al lui Tarantino, iata ca stiri recente il aduc pe Leonardo DiCaprio in prim plan, pentru rolul unui personaj negativ, un nemilos stapan de sclavi, stapanul conacului Candyland, un tinut demn de dispret aflat pe o plantatie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt exploatati ca obiecte sexuale si barbatii sunt fortati sa lupte intre ei.
Calvin Candie este cel mai rau cosmar al tuturor sclavilor, iar Django trebuie sa-l neutralizeze pentru a-si recupera sotia captiva.

Franco Nero In Django 1966
Se pare ca discutile sunt doar in curs de desfasurare, dar exista sanse mai mari ca DiCaprio sa primeasca rolul personajului negativ al viitorului film.
O confruntare DiCaprio - Will Smith suna destul de interesant, mai ales ca regizeaza Tarantino.

Deocamdata rolul principal lui Will Smith (Django) ramane la stadiul de zvon, si nu suntem siguri ca actorul va mai ramane in distributie dupa ce alte nume au fost scoase la inaintare pentru rolul de Django, nume ca Idris Elba, Jamie Foxx si Chris Tucker.
Acesta din urma fiind o surpriza, deoarece el nu a mai jucat intr-un film din 2007, ultimul film al lui Chris Tucker fiind Rush Hour 3.

Leonardo DiCaprio
Samuel L. Jackson este, de asemenea, de asteptat sa joace rolul lui Stephen, mana dreapta a personajului negativ Candie, cel care tine sclavi in teroare.
Tarantino a transformat ideea filmului in scenariu la sfarsitul lunii aprilie, scenariu ce a fost predat imediat celor de la Weinstein Company, iar cei de la Sony Pictures au semnat imediat pentru a fi siguri ca filmul va ramane sub titulatura lor.

Quentin Tarantino si Christoph Waltz
Apariţia lui Leonardo DiCaprio ca si personaj negativ intr-un film regizat de Tarantino este o ideea intriganta.
Rolul negativ Candie se aseamana in unele moduri cu rolul Landa din Inglourious Basterds, rol de care DiCaprio a fost interesat in stadiile de formare a distributiei pentru Inglorious Basterds.
Actorul nu prea a fost incantat de ideile lui Tarantino la aceea vreme, si regizorul a decis ca vrea un actor care putea vorbi germana, precum si alte limbi.
Christoph Waltz s-a dovedit a fi o alegere potrivita pentru acest rol si credem ca ar fi fost imposibil ca urmatorul film al lui Tarantino sa nu contina un rol pentru Waltz.

Momentan Leonardo DiCaprio joaca ca si directorul FBI, in filmul J Edgar Hoover in regia lui Clint Eastwood.

Django Unchained este produs de Quentin Tarantino, Stacey Sher si Pilar Savone.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger