Tonto Si Lone Ranger Primesc Data Oficiala De Lansare

Disney in colaborare Gore Verbinski au stabilit data de lansare a celebrului Lone Ranger in care Johnny Deep detine rolul indianului Tonto.

Dupa ce zeci de zvonuri despre acest proiect care au circulat neincetat pe internet si chiar in mass media mondiala, iata si ceva oficial venit din partea celor de la Disney, o data de lansare pentru Lone Ranger, urmatorul proiect in care Johnny Depp si regizorul Gore Verbinski vor face echipa din nou.

Disney a stabilit data de lansare a adaptarii Lone Ranger pentru 21 decembrie 2012. Filmul il are pe deocamdata in distributie pe Johnny Depp ca si indianul comanche Tonto, cel care il salveaza pe Lone Ranger, interpretat de Armie Hammer, si il ajuta sa ia o identitate dubla, dupa ce acesta a fost aproape ucis intr-o ambuscada a unui personaj malefic al anului 1869 in Texas.


In timp ce Lone Ranger va fi titlul oficial al filmului, Johnny Depp a precizat in nenumarate randuri in trecut faptul ca filmul vrea sa reinventeze rolul Tonto si ca oficiali de la studiourile Disney vor sa transforme indianul intr-un personaj principal, cu implicatii de durata, si probabil si o viitoare franciza!

Deocamdata Johnny Depp a terminat campania pentru Piratii din Caraibe, si dupa o bine meritata vancata, pe care actorul si-o doreste, va face odata echipa cu regizorul Tim Burton pentru viitorul film Dark Shadows.

Johnny Depp si regizorul Gore Verbinski
Cei de la Disney preconizeaza ca vor incepe productia pentru Lone Ranger undeva spre sfarsitul acestui an, daca Johnny Deep va fi disponibil, sa undeva la inceputul anului viitor.

Cu data lansari stabilita in Decembrie anul viitor, productia Lone Ranger se va confrunta direct cu productia regizorului Peter Jackson, The Hobbit: An Unexpected Journey, care are data de lansare stabilita pentru pe 14 Decembrie 2012.

Pentru cei ca nu sunt familiarizati cu Lone Ranger, gasiti mai jos un clip cu una din faimoasele secvente a imblanziri calului salbatic Silver, din filmul din 1981 The Legend of Lone Ranger care a obsedat de-a lungul timpului multa lume.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger