Reboot-ul Daredevil Are Oficial Un Scenarist

20th Century Fox la angajat pe scriitorul si producatorul seriei Fringe, Brad Caleb Kane pentru a scrie scenariul viitorului reboot Daredevil.

Noutati despre un reboot Daredevil se auzeau inca de anul trecut!
Doar de curand, cei de la 20th Century Fox, s-au hotarat sa-i dea inca o sansa lui Daredevil, intr-un reboot care se anunta inca din luna Martie, si despre care noi am mai vorbit.

De data aceasta zvonurile s-au transformat in realitate, Brad Caleb Kane, cel care a scris scenariul pentru serialul Fringe si la co-produs, este oficial angajat de catre cei de la Century Fox pentru a re-inventa personajul Daredevil.

Se pare ca studioul vrea ca Kane sa adapteze povestea clasica a lui Daredevil scrisa de Frank Miller si David Mazzucchelli in anul 1986 numita si Born Again.
 

Regizorul David Slade (30 Days of Night) va fi cel care va transforma povestea clasica in imagini, si se pare ca va avea o sarcina dificila, avand in vedere ca ultima ecranizare din 2003 a personajului de benzi desenate, regizata de Mark Steven Johnson nu a fost agreata de critici si a fost foarte contestata de fani, in ciuda distributiei de top, Ben Affleck, Colin Farrell si Jennifer Garner.

Brad Caleb Kane va avea nevoie nevoie de fiecare gram de inspiratie pentru aceasta adaptare, doarece Born Again este considerata una din cele mai bune povesti scrise vreodata despre Daredevil.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger