Vom Vedea Un Indiana Jones 5? Shia LaBeouf Spune Ca Da!

Shia LaBeouf declara ca o continuare a filmului Indiana Jones este aproape de a fi gata, si confirma ca Harrison Ford se pregateste intens pentru un alt film de actiune!

Zvonurile despre Indiana Jones 5 au facut furori pe internet multa vreme, chiar dinainte de lansarea celui de al patrulea film din franciza Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal.
Si totusi, planurile pentru o alta aventura Indy inca nu au aparut oficial chiar si dupa trei ani de la lansarea ultumului film Indiana Jones.


In cazul in care ar trebui sa il credem pe Shia LaBeouf, un al cincilea Indiana Jones nu este atat de departe.
Intr-un interviu acordat celor de la MTV News, LaBeouf a subliniat ca publicul se poate astepta la un alt film Indiana Jones in curand.
Cu toate acestea, raţionamentul sau pare a fi ceva mai putin corect si mai mult speculativ, practic, el bazandu-se pe o predictie a sa asupra faptului ca Harrison Ford se antreneaza din greu in ultima perioada in sala de sport pentru a ramane in forma.
Shia LaBeouf a declarat:

  - "Am vorbit cu Harrison Ford. A spus ca isi continua antrenamentele in sala de sport, si ca nu are nici o veste pozitiva de la George Lucas, dar stie ca regizorul este in cautarea unui scenariu captivant si demn de Indiana Jones.
A spus ca isi urmeaza in continuare antrenamentele, ceea ce inseamna ca un nou film este pe-aproape."


Se stie ca George Lucas si Steven Spielberg au lucrat impreuna la perfectionarea unui scenariu pentru pentru Indiana Jones de cativa ani ani incoace.
Totusi se pare ca cei doi regizori nu au cazut de acord asupra unui subiect comun pentru urmatorul film din franciza, fie ca el va fi filmat sau nu.

Suntem mai mult ca siguri ca cei doi sunt in cautarea unui subiect incitant pentru a realiza urmatoarea parte din celebra franciza, care are nevoie de o revitalizare dupa ce filmul cu numarul patru Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal a fost o dezamagire pentru fanii din intreaga lume si nu a avut asa de mare succes la boxoffice.


De asemenea trebuie sa remarcam aici ca nu este prima data cand Shia LaBeouf a anuntat un alt sequel Indiana Jones, dupa ce in 2009, starul a declarat presei ca Spielberg are in posesie un scenariu si ca pregateste productia pentru o continuare.
A trecut ceva vreme de atunci si declaratia actorului a ramas fara o materializare concreta a planului.
Am spune ca comentarile lui Shia LaBeouf nu sunt o indicatie a faptului ca camerele de filmat sunt pregatite, ci este mai degraba o incercare a unui actor de a mentine interesul public pentru o franciza de milioane de dolari, si implicarea lui in aceasta aventura numita Indiana Jones!

Insa faptul ca Harrison Ford care implineste in luna iulie 69 de ani, isi petrece mult timp in sala de fitness, dovedeste doar ca actorul se pregateste pentru un nou film de actiune, fie el Indiana Jones 5, fie un alt film.

Crezi ca franciza Indiana Jones mai are nevoie de inca o continuare?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger