Dwayne Johnson In G.I. Joe Cobra Strikes!

Dwayne Johnson duce tratative intense pentru a juca rolul personajului Roadblock in sequelul ce va fi lansat anul viitor, G.I. Joe Cobra Strikes.

In timp ce unele staruri simt nevoia de a avea la indemanda o franciza pe care sa isi poata pune amprenta, Dwayne Johnson ramane modest si nu are astfel de probleme.
De curand a jucat intr-unul din cele mai mari blockbustere ale anului, Fast Five, si nu exista o certitudine ca actorul va ajunge si in urmarile francizei Fast And Furious care va mai avea parte de inca doua continuari.

Dwayne Johnson
Ca urmare Dwayne este inca in cautare de productii ce s-ar putea potrivi cu alura sa masiva si se pare ca momentan este in discutii cu regizorul Jon Chu, cel care va regiza sequel-ul intitulat acum G.I. Joe: Cobra Strikes.
Johnson se afla in discutii pentru rolul personajului Roadblock, rol care ai va permite actorului sa isi etaleze muschii.

Roadblock
Deocamdata pentru distributia din G.I. Joe Cobra Strikes, Channing Tatum se va intoarce pentru rolul Duke, Lee Byung Hun pentru rolul Storm Shadow, si Ray Park pentru Snake Eyes.
Probabil pana la inceperea productiei se vor mai anunta si alte staruri cum ar fi Joseph Gordon-Levitt (Cobra) fiindca nu vedem cum ar fi posibil sa faci un film numit Cobra Strikes fara Commander Cobra.

Commander Cobra
Se pare ca cei de la Paramount cu facut din G.I. Joe: Cobra Strikes o prioritate pentru anul 2012, deoarece Star Trek 2 nu e sigur ca va ajunge sa se incadreze in termenul dat de studio pentru data lansari din 2012, dar nu exista nici o declaratie oficiala inca cu privire la aceasta decizie.

G.I. Joe: Cobra Strikes are in prezent stabilita data de lansare pentru 10 August 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger