Star Trek 2 Urmatorul Proiect Al Lui J.J. Abrams!

Scenaristul si regizorul J.J. Abrams vorbeste despre filmul Super 8 ce va ajunge in cinematografe saptamana viitoare, cat si despre Star Trek 2.

In timp ce lui JJ Abrams ai place sa tina subiectele filmelor sale secrete in timpul productiei acestora, de acum toata lumea ar trebui sa stie ca actiunea din Super 8 are loc in vara anului 1979 si este vorba despre un grup de prieteni care descopera ceva ciudat in timp ce incearca sa fac un film propriu cu o camera Super 8.
Filmul are un feeling ce amesteca fantezia si pasiunea lui JJ Abrams pentru monstrii si imaginatia si maestria lui Steven Spielberg, amandoua fiind combinate intr-o pelicula ce foloseste logo-ul celebru al Amblin Entertainment pentru filmul Super 8.


In timpul a o serie de interviuri acordate recent de catre JJ Abrams mai multor site-uri de specialitate si a unor reviste de Entertainment, regizorul fiind probabil int-ro campanie de promovare pentru filmul ce il produce cu Steven Spielberg, el a vorbit despre secretul din jurul filmului Super 8, despre faptul ca un film Super 8 este lansat pentru ecranele IMAX undeva in luna august.

Regizorul a mai declarat ca "exista o serie de lucruri ascunse" in filmul Super 8, si ca spectatorul ar trebui sa mearga la cinematograf pentru a nu pierde farmecul acestui film cu iz de ani 80.
JJ Ambrams dezvaluie totusi ca "Leonard Nimoy (Star Trek) este undeva in film, doar ca trebuie multa atentie ca sa fie gasit in pelicula Super 8."


Evident toate publicatiile care l-au intervievat pe regizor nu au scapat ocazia de a intreba despre sequel-ul Star Trek.

Star Trek 2 (inca neintitulat oficial) ar fi trebuit sa inceapa productia in aceasta vara, dar la fel ca si noi, toata lumea se intreba daca regizorul va fi capabil sa inceapa productia in aceasta vara pentru a reusi sa mentina data de lansare stabilita ansarea peliculei a fost stabilită de Paramount pe 29 iunie 2012.

J.J.Abrams si  Zoe Saldana
- "Dupa ce ce voi termina cu campania Super 8 si lansarea lui in IMAX, ma voi ocupa serios de scenariul Star trek 2 si de pregatirile necesare pentru a incepe productia.
Noi suntem nerabdatori sa incepem lucrul cu adevarat la Star Trek 2 cat mai curand posibil, dar nu vrem sa grabim nimic.

Cel mai rau lucru pe care am putea sa il facem este sa pornim productia in graba in asa fel incat sa putem face filmul pana la data stabilita de lansare, si sa iasa un film mai putin bun. 
Chiar nu ne dorim asta.
Mai bine un film Star Trek bun decat unul facut in graba!" a declarat JJ Ambrams!



Suntem perfect de acord cu regizorul!
Avand in vedere succesul pe care l-a avut Star Trek The Future Begins (2009), cu incasari de 385 de milioane de dolari in toata lumea fiind rasplatit cu o nominalizare la Oscar pentru cele mai bune efecte speciale, nu incape indoiala ca continuarea pe care o asteptam de la JJ Abrams se va ridica la nivelul asteptarilor!

Abrams a mai confirmat si ca urmatorul Star Trek NU va fi 3D, si ca desi nu a mai realizat nici un film 3D, el nu pare dornic sa inceapa acum! (slava domnului)

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger