Noul Film Sci-Fi Al Lui Roland Emmerich Se Numeste Singularity

Noul film sci-fi al regizorului Roland Emmerich, numit Singularity va fi lansat anul viitor de cei de la Sony!

Intelegem de ce multa lume il acuza pe scriitorul, regizorul si producatorul Roland Emmerich (Independence Day, 2012, The Day After Tomorrow, 10,000 BC, Godzilla, Stargate) ca se gandeste doar la bani, intelegem de ce Roland Emmerich face filme la scara masiva si de ce toata lumea isi indreapta privirea spre controversatul regizor atunci cand e vorba de un film cu buget mare.

Se pare ca Emmerich este deja judecat de multi fani si critici ca un regizor superficial care se gandeste doar la produsul final si nu la puterea scenariului filmului la care lucreaza.


Atunci cand Roland Emmerich a luat proiectul Fundatia, o ecranizare a romanului lui Isaac Asimov (The Foundation), gurile rele au spus ca regizorul va transforma seria de cartii in ceva tipic ultimelor sale filme, desi luand in considerare faptul ca Roland Emmerich si-a lansat cariera de regizor cu genul sci-fi, Fundatia ar putea suferi o transformare in bine, deoarece in mod evident Emmerich este din punct de vedere tehnic competent in calitate de regizor, iar technicile de filmare ale sale se ridica la cel mai inalt nivel.
Credem cu tarie ca regizorul ar putea transforma orice scenariu bun, intr-un film sci-fi care sa se ridice la nivelul asteptarilor.


El a declarat ca Fundatia este inca in faza de discutii, design, plansa si buget:

- "Am angajat un designer de productie si este vorba in principal despre cat va costa primul film din trilogie."

Momentan, Roland Emmerich isi realizeaza cel mai recent film al sau impreuna cu cei de la Sony (Paramount Pictures), film care se numeste Anonymous si care este un thriller istoric bazat pe o teorie ce presupune ca Shakespeare nu si-a scris piesele singur, filmul fiind stabilit sa ajunga in cinematografe pe 28 octombrie anul acesta aducand in cariera regizorului o schimbare si o abordare noua.


Recent, a existat un zvon care spunea ca Roland Emmerich detine un misterios proiect SF, proiect ce are titlul de lucru Singularity, gandit si conceput chiar de el.
Ultimele noutati spun ca Sony si-a asigurat deja drepturile asupra titlului si al proiectului, oficialii fiind constienti ca regizorul va oferi un spectacol vizual care poate aduce cu usurinta 500 milioane de dolari la nivel mondial.


Ieri, oficialii de la Sony au incheiat intelegerea, asigurandu-se ca Singularity va fi urmatorul proiect al lui Roland Emmerich, confirmand acest lucru intr-un comunicat de presa in care viitorul filmul sci-fi primeste si o data de lansare : 17 mai 2013.

Deocamdata nu se stie nimic despre viitorul film al regizorului, dar suntem siguri ca odata cu data de lansare stabilita, noutatile vor aparea cat de curand.

Cu alte cuvinte, spre dezamagirea unora, proiectul Fundatia va mai ramane in stadiul de cercetare cativa ani buni de acum incolo.

Share this article :

3 comentarii:

Anonymous spunea...

Da da da, vreau, vreau, filme sf facute de emmerich :))
Veste buna asta!

Marcel spunea...

Daca pana la urma face Fundatia sa speram ca nu va fi un film despre catastrofe naturale :)
Pe un alt ton, sunt sigur ca Emmerich se va descurca la orice film sf.

Ariel spunea...

In ciuda reputatiei sale, mie mi-a placut intotdeuna Emmerich, inca de la Stargate, care pe vremea lansari a fost un film sci-fi excelent!
Speram ca Singularity nu o sa fie o dezamagire sau un film despre un dezastru in univers :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger