Francis Ford Coppola Si Noul Sau Film Twixt 3D La Comic - Con 2011

Francis Ford Coppola va face o pezentare a noului sau film, Twixt, la Comic-Con, unde aduce o abordare noua, interactiva cu imagini si muzica live din film.

Toata lumea este entuziastmata fiindca Francis Ford Coppola ajunge anul acesta la Comic-Con!
Stai putin asa, ce? Ne intrebam de ce atata entuziastm?
A vazut cineva ultimele sale filme? Somewhere, Tetro, Youth Without Youth?

Aceasta stire a fost dezvaluita de catre Entertainment Weekly initial, dar de asemenea a fost confirmata ulterior si intr-un comunicat de presa oficial.
Francis Ford Coppola va prezenta portiuni din viitorul sau film de groaza Twixt sambata la Comic-Con in San Diego.
Se anunta ca insusi Coppola va fi acolo, si ca va incerca sa isi promoveze acest nou film, Twixt, descris de el insusi ca o "poveste de dragoste gotica, un film cu caracter personal care are si o parte de groaza, gen cu care a inceput cariera mea."


Credeti sau nu, nu este pentru prima data cand legendarul Francis Ford Coppola a fost la o prezentarea a unui film la Comic-Con.
El a mai participat in 1991 cu o prezentare a celebrului Bram Stoker's Dracula.

 - "Cu drag imi amintesc intalnirea cu audienta de la Comic-Con de atunci, cand am prezentat filmul Dracula. Aceasta experienta ma facut sa nu vreau sa ratez nici aceasta sansa de a ma intoarce cu o prezentare pentru Twixt", a declarat Coppola.

Distributia filmului Twixt include staruri ca Val Kilmer, Bruce Dern, Elle Fanning si Ben Chaplin, actori ce vor fi prezenti si ei la evenimentul din San Diego, unde vor arata lumii prezente, imagini din noul film, aici fiind si partea interesanta a lucrurilor, fiindca se pare ca Coppola aduce o abordare unica, si noua, de  prezentare a filmului, care va include muzica live a mult laudatul artist independent Dan Deacon, care va fi prezent la Comic-Con impreuna cu Coppola pentru a ajuta la demonstratia unei experiente interactive a filmului ce include atat elemente 2D cat si 3D.


Cei care au vazut si ultimele filme marca Coppola, sunt sigur ca se intreba daca intoarcerea reizorului la filmele de groaza va aduce si o imbunatatire, si evident speranta ca are niste idei mai bune pentru acest nou film al sau intitulat Twixt.
Aşa cum sa auzit inca de anul trecut, cand acest proiect a fost anuntat pentru prima data, Twixt este o poveste dupa o idee originala a domnului Coppola, care i-a venit intr-un vis ce l-a a avut in timp ce regizorul era intr-o excursie in Istanbul si este inspirat de scrierile lui Edgar Allen Poe si Nathaniel Hawthorne.

"Un scriitor cu o cariera in declin soseste intr-un oras mic, ca parte din turneul de promovare a cartii sale, si este prins in misterul crimei unei tinere femei. In acea noapte intr-un vis, scriitorul el este abordat de o fantoma misteriosa pe nume V.
In cele din urma el este condus spre adevar, surprins sa afle ca finalul are de a face chiar cu propria sa viata"


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger