Productia The Hobbit Primeste Noi Personaje

Regizorul Peter Jackson adauga noi personaje pentru ecranizarea cartilor The Hobbit, si aduce noi actori in distributia filmului.

Introducerea unor personaje noi intr-o ecranizare este intotdeauna o miscare riscanta, mai ales atunci cand ecranizarea se bazeaza pe o poveste atat de iubita si de populara precum este cea scrisa si imaginata de J.R.R. Tokien.

Indiferent cat de riscanta sa nu este miscarea pe care Peter Jackson o face, reactia fanilor a fost una pe masura, ieri, cand regizorul a postat pe pagina sa de facebook faptul ca va introduce in poveste un personaj cu totul nou.


Evangeline Lilly va juca un personaj nou, o femeie Elf numita Tauriel.
Dupa cum ne spune chiar regizorul, numele ei inseamna "fiica a Mirkwood-ului", si chiar daca este un personaj nou, regizorul ne lasa sa ghicim ce rol va juca Tauriel in viitoarea ecranizare a aventurilor lui Bilbo si a celor 12 dwarfi.
De dragul zonurilor, Peter Jackson mai precizeaza ca nu exista nici o legatura romantica intre noul personaj si celebrul elf, Legolas.

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
- "Nu este un secret ca Evangeline este o actrita talentata si convingatoare, si suntem incantati si entuziasmati ca ea va da viata primului caracter Elf Sylvan." a declarat Peter Jackson.

Echipa de productie a filmului The Hobbit a anuntat cu mult entuziastm si achizitionarea lui Barry Humphries, care il va portretiza pe Regele Goblin, rol ce va fi filmat cu aceeasi technologie motion-capture care l-a facut faimos pe Andy Serkis atunci cand a creat rolul Gollum.
Barry nu este probabil foarte cunoscut ca si actor, cel mai bine cunoscut fiind pentru afacerea sa si conexiunile sociale ca si manager pe termen lung al Damei Edna Everage.

Benedict Cumberbatch
Alaturi de toata distributia de pana acum, productia The Hobbit i-a adaugat saptamana trecuta si pe Luke Evans ca si Bard, si probabil cea mai importanta achizitie pentru subiectul principal al filmului, Benedict Cumberbatch ca si vocea dragonului Smaug.


Peter Jackson confirma faptul ca o portiune a filmarilor este gata si ca echipa sa este deja in cautarea unor locatii pentru restul materialului ce va urma sa fie filmat cat de curand.

Citeste si alte articole despre filmul The Hobbit :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger