Doua Imagini Noi Si Conceptul Viitorului Sci-Fi John Carter

John Carter, film ce initial se intitula John Carter Of Mars, are parte de doua imagini noi care ne dau o ideea despre conceptul viitorului film sci-fi fantasy.

Anul viitor se implinesc 100 de ani de cand autorul Edgar Rice Burroughs a lansat celebra aventura fantastica, cu caractere ce au influentat generatii de autori, regizori si artisti, printre care George Lucas si James Cameron, care au descoperit in povestile lui Edgar Rice, inspiratie pentru o multime de povesti cu eroi si printese extraterestre.

John Carter va fi prima incursiune a regizorului premiat cu Oscar, Andrew Stanton in live-action, iar prin "live action" ne referim la actori reali care interactioneaza cu mediul inconjurator si la efecte de mare rezolutie digitala, toate fiind adunate si puse la un loc in mai bine de un an de la terminarea filmarilor.


Oricat de usor ar parea, post productia unui film este in cazul filmelor sci-fi sau fantasy cea mai importanta parte, si vine intotdeuna ca o completare la filmarile facute pentru film, filmari ce trebuie sa anticipeze miscarile efectelor speciale inca inainte ca ele sa fie introduse pe pelicula.
Conceptul adaptari unui roman sau al unui scenariu care este foarte cunoscut in intreaga lume vine ca o sarcina dificila pentru orice regizor, indiferent daca el este foarte talentat sau nu.

Concept vechi John Carter Of Mars
Ca in orice adaptare, se incearca trasarea unei directii pe care o va urma productia, ca mai apoi tot scenariul si conceptul sa fie pus pe hartie sub forma unei schite, un fel de desen static cu fiecare scena si decor important din ceea ce urmeaza sa se filmeze.
Ideea conceptului vine intotdeuna de la o echipa de productie in spatele caruia sta scenariul scris pentru film si desigur regizorul.

Se pare ca regizorul Andrew Stanton si echipa lui de productie a muncit din greu la adaptarea clasicului roman a lui Edgar Rice, despre un soldat din razboiul civil transportat fara stirea sa pe Marte, si care devine un fel de super-erou pe planeta rosie, contribuind la eliberarea localnicilor.

John Carter Concept Art - Marte
Stanton a facut un amplu, dar criptic, interviu despre filmul John Carter, si dezvaluie unele parti din conceptul superb al viitorului film, plus ca exista un zvon cum ca am putea vedea un trailer chiar luna viitoare.

Los Angeles Times a vorbit cu Andrew Stanton despre filmul John Carter, acoperind o intreaga lista de subiecte care au aprins imaginatia fanilor din intreaga lume.
Daca vreti sa aflati mai multe despre ceea ce are de spus regizorul puteti sa urmati linkul de mai sus.

John Carter Concept Art - Airship
"- Am vrut ca totul sa para vechi si plin de istorie.
Acest lucru poate parea ciudat, dar asta e modul in care ne-am dorit noi sa obtinem o alta imagine despre John Carter, totul sa arate murdar, folosit, sa fie complex in dificultate, si mai ales cu o imagine istorica."
a declarat regizroul Andrew Stanton.

Cu un budget initial de 120 millioane de dolari John Carter regizat de Andrew Stanton are in distributie numa ca Taylor Kitsch, James Purefoy, Mark Strong, Bryan Cranston, Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Hayden, si Willem Dafoe si va ajunge in cinematografe anul viitor pe data de 9 Martie.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger