Trailer De Final Epic Pentru Harry Potter Si Talismanele Mortii Partea 2

Un trailer final pentru Harry Potter Si Talismanele Mortii Partea 2 afost lansat de curand de catre cei de la Warner Bros pentru ai nauci pe fani care asteapta finalul epicei aventuri a lui Harry Potter!

Trailerul final pentru Harry Potter şi Talismanele Mortii partea 2, a fost atasat pentru difuzare inaintea premierei filmului Green Lantern din acest weekend, si contine anumite dezvaluiri pe care nu ar trebui sa le vedeti daca vreti sa pastrati surpriza pentru cinematograf.


Acest trailer este de fapt si un elogiu la seria Harry Potter, o recapitulare a tot ceea ce a fost pe ecrane in episoade trecut, cat si o privire larga asupra actiuni si a efectelor speciale din batalia finala pentru Hogwarts, care joaca un rol important in acest ultim capitol al seriei.


Acest trailer arata intr-adevar ca unul dedicat acelor fani care au urmarit seria de filme inca din prima zi, desi Talismanele Mortii Partea 2 este cel mai scurt film Potter din franciza, el avand 130 minute, ar trebui sa contina destul de multe momente spectaculare care sa-i incante pana si pe cei care nu au fost fani ai seriei Harry Potter.


Harry Potter Si Talismanele Mortii Partea 2 ajunge in cinematografe pe 15 iulie 2011 si va fi disponibil in 2D, 3D si IMAX 3D.
Filmul a fost regizat de David Yates, si are in distributie actori ca Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Jim Broadbent, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Michael Gambon, Ciaran Hinds, John Hurt, Gary Oldman, Maggie Smith, David Thewlis, Emma Thompson, si multi altii.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger