Russell Crowe Va Fi Jor-El In Superman Man of Steel

Cu cateva ore in urma Russell Crowe a fost anuntat ca si favorit pentru rolul tatalui biologic a lui Superman, Jor-El, in productia lui Zack Snyder Superman Man of Steel, calcand pe urmele lui Marlon Brando, care a jucat rolul in filmul lui Richard Donner din 1978 Superman.

Richard Donner pare sa fi inceput o traditie pentru filmele Superman atunci cand l-a distribuit pe legendarul actor Marlon Brando in rolul tatalui lui Superman, Jor-El, in clasicul film din 1978.
Warner Bros si echipa din spatele filmului regizat de Zack Snyder continua aceasta traditie prin distribuirea unui nume celebru pentru rolul Jor-El in reboot-ul Superman.

Christopher Reeve in 1978
De multa vreme producatorul Chris Nolan a facut presiuni pentru aducerea in productie a unui nume mare pentru a fi cap de afis, iar Russell Crowe era omul pe care producatorul cat si regizorul Snyder il aveau in minte.
Dintr-un grup de nume celebre care i-a inclus pe Sean Penn si Clive Owen, Russell Crowe a fost anuntat de catre Warner Bros pentru rolul de tata biologic lui Superman, Jor-El, in productia Superman Man Of Steel, care este prevazuta sa inceapa filmarile luna viitoare in Vancouver.

Fan Made Henry Cavill - Superman
Russell Crowe se alatura unei distributii de exceptie care include deja numa ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Michael Shannon (General Zod) si Diane Lane (Martha Kent).
Rolul sotiei lui Jor-El, Lara, este inca incert, desi zvonuri de ultima ora o conirma pe Connie Nielsen in acest rol.
Russell Crowe
Avand in vedere faptul ca Omul de Otel va cuprinde si cativa raufacatori Kryptonieni, ca si Generalul Zod (Michael Shannon) si Faora, Russell Crowe s-ar putea sa obtina o bucata semnificativa de timp pe ecrane in rolul Jor-El.
Zvonuri recente despre productie confirma faptul ca Superman Man Of Steel va avea parte de o prezentare mai elaborata a relatiei dintre generalul Zod si Jor-El de pe planeta Krypton.

Fan Made Henry Cavill - Superman
Cu productia pregatita sa inceapa filmarile luna viitoare, asteptam cu nerabdare alte noutati despre aceasta viitoare aventura ce va contine inca odata, aventurile unului din cel mai iubiti si populari super eroi ai tuturor timpurilor, Superman!

Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan si Deborah Snyder sunt producatorii filmului, iar scenariul este scris de David S. Goyer bazat pe o poveste de Goyer si Christopher Nolan.
Superman Man Of Steel este programat sa ajunga pe marile ecrane in Decembrie 2012.

Citeste si alte Articole despre Superman Man Of Steel :
Noul Superman Se Numeste Oficial Man Of Steel - Cast Update Zod
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger