Sylvester Stallone Incepe Filmarile La Un Nou Film De Actiune!

Un comunicat de presa dezvaluie inceperea filmarilor la urmatorul film oficial al lui Sylvester Stallone in care acesta va fi un asasin nemilos intr-o poveste incurcata si plina de explozii.

Oricat de ciudata ar suna, Sylvester Stallone a cam lipsit in ultima vreme din peisajul cinematografic, in afara succesului creat chiar de el, The Expendables, actorul se pare ca nu a avut nici o activitate in domeniu, motivand aceasta absenta cu preocuparile sale regizorale si de creatie a deja celebrei echipe Expendables.

Nu stim daca filmul The Expendables chiar i-a ocupat asa de mult timp actorului sau daca scenariul, nu foarte complicat, i-a luat asa de mult timp, sau daca varsta isi spune cuvantul pentru Sylvester Enzio Stallone care luna viitoare implineste venerabila varsta de 65 de ani, cert este ca actorul si-a construit cu multa munca o cariera de invidiat, si inca se mentine pe linia de plutire.

Sylvester Stallone
Zvonuri despre un nou film pentru Stallone au aparut inca de la inceputul anului, vorbindu-se in principiu despre un film de actiune, ce se zvonea ca va fi regizat de veteranul regizor al filmelor de actiune din ani 80-90 Walter Hill, ce avea sa se numeasca Headshot, zvonurile anuntand diferiti pretendenti pentru distributia filmului, cu speculatii privind participarea lui Thomas Jane, si care intr-un final a avut parte si un anunt oficial venit din partea lui Joel Silver.


Comunicatul de presa face ca toate zvonurile sa se adevereasca intr-o mare masura, Sylvester Stallone fiind distribuit in rolul principal al viitorului film, ce va avea in contrast un asasin (Sylvester Stallone) si un politist , ce vor face o alianta ciudata pentru a se razbuna pe cei ce le-au ucis partenerii.

Noul film este o prezentare Warner Bros Pictures, in asociere cu Dark Castle Entertainment, Global IM si After Dark Films.
Regizorul veteran Walter Hill va fi la carma viitorului thriller de actiune si a fost anuntat ieri intr-un comunnicat de presa comun de catre cele trei companii.
 
Filmul este programat sa inceapa productia in Louisiana la sfarsitul acestei luni si va fi distribuit pe piata de catre Warner Bros Pictures, acesta fiind bazat pe un roman grafic numit Bullet To The Head, scris de Matz si ilustrat de Colin Wilson.


Avand in vedere probabila schimbare de titlu si lipsa completa a numelui lui Thomas Jane din comunicatul de presa, nu este clar daca acesta este mult anuntatul proiect anterior, HEADSHOT despre care Stallone si Walter Hill au tot vorbit de la inceputul anului. 
Conceptul de razbunare pe care scenariul il are, pare similar, dar nici o conexiune cu romanul grafic nu a fost mentionata in acest nou comunicat.
Totusi este greu de crezut ca este o coincidenta, ca doua scenarii de film cu acest concept de baza sa fi fost in mintea producatorilor in acelasi timp.
Pana vom afla titlul original, si distributia viitorului thriller de actiune, ramane doar sa speculam si sa ascultam zvonurile! 

Joel Silver, presedintele companiei Dark Castle Entertainment, a mai colaborat si produs anterior pentru Sylvester Stallone, filme precum Demolition Man (1993) si Assassins (1995).
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger