Assassin's Creed Revelations Cel Mai Bun Trailer La E3 2011

Conferinta internationala ce este cunoscuta sub numele de Electronic Entertainment Expo, prezinta noutati din lumea jocurilor video, gadgeturi electronice aparute pe piata, cat si filmulete de prezentare pentru cele mai populare jocuri.

La Electronic Entertainment Expo se inghesuie sa participe cele mai mari branduri din lume din domeniu jocurilor video si electronice, precum si toate subdiviziunile fimelor care produc astfel de dispozitive ce reprezinta varful technologiei.

E3 2011
E3 2011 a anunţat o mulţime de lucruri de la introducerea noului U Wii, cea mai noua consola Nintendo, a fost anuntat cel mai nou joc din seria Mario Bros pentru Nintendo 3DS, s-a anuntat celebrarea The Legend of Zelda, a 25-a aniversare, oferindu-ne un brand nou, care nu a mai fost vazut niciodata.
La E3 2011 Square-Enix a dezvaluit mult asteptatul Final Fantasy XIII-2, Microsoft a anuntat cele mai noi jocuri din franciza Halo, Halo 4 si Halo Combat Evolved, o editie aniversara, Sony a lansat cel mai nou dispozitiv portabil al lor Vita Playstation numit in mod oficial PIB care va ajunge pe piata de craciun si va costa aproximativ 249 dolari pentru versiunea de WiFi si 299 dolari pentru versiunea 3G.


Ultima gaselnita tech adusa la E3 2011 de catre Lucas si subdiviziunile companiilor sale este Star Wars Kinect, Kinect fiind un dispozitiv periferic, care le permite utilizatorilor sa se foloseasca de consola Xbox 360 fara ajutorul unui controller fizic, ci doar folosind gesturi ale corpului si comenzi vocale, si care permite utilizatorului sa se bucure de diversitatea universului Star Wars.




Lasand la o parte noutatile tech care au lasat audienta prezenta la E3 2011 cu gura cascata, in fiecare an la expozitia electronica se prezinta si noile jocuri video produse de companiile ce domina piata in ultima vreme, jocuri ce au parte de adevarata filme de prezentarea, mai ales cand e vorba de un potential client care ar putea cumpara jocul.
O adevarata competitie se duce in fiecare an pentru prezentarea jocurilor, iar producatori se intrec in trailere care ar putea concura foarte bine cu filmele pentru marile ecrane.


Avand in vedere ca a dominat acest domeniu in ultimi ani, compania Ubisoft, editorul si dezvoltatorul francez de jocuri video responsabil pentru jocuri precum Assassin's Creed, Prince of Persia sau Splinter Cell a lansat de curand o subdiviziune numita Ubisoft Motion Pictures, cu scopul de a adapta jocurile video pentru film si televiziune, a prezentat si in acest an un trailer care a dominat piata in ceea ce priveste imaginea combinata cu sunteul original oferit de noul joc Assassin's Creed Revelations , joc ce va avea parte de o coloana sonora originala, si cine stie poate un viitor film pentru marile ecrane.



Va reamintesc ca inca din anul 2009 Ubisoft a incercat sa tranforme radical prezentarile pentru jocurile video pe care dezvoltatorul francez le avea in proprietate!
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger