The Avengers Si Primul Poster Promotional

Marvel a realizat primul poster pentru viitorul film ce va reuni mai multi super eroi in frunte cu Captain America, The Avengers!

Licensing International Expo incepe astazi, si un prim poster promotional pentru The Avengers a fost lansat strategic in locatie de catre cei de la Marvel.
Pentru prima oara am vazut un poster promo pentru The Avengers pe care era prezentat doar logo-ul cu cateva saptamani in urma, dar acest nou poster reprezinta un mic progres fata de cel anterior.
In timp ce afisul lansat este mai mult un desen grafic decat o fotografie reala, suntem mai mult ca siguri ca vom obtine inca zeci de postere promotionale reale in urmatoarele luni.


Cei de la Marvel spun ca au planificate mai mult de cinci filme cu super eroi, si ca trebuie doar sa decida care este ordinea in care ele vor fi lansate ele, lasand de altfel sa se inteleaga ca au o strategie bine planificata pentru a face legaturile intre aceste filme.


The Avengers se pregateste sa ajunga in cinematografele 3D pe 4 Mai 2012, avand o distributie de exceptie, incepand cu Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Clark Gregg, Tom Hiddleston si Stellan Skarsgard.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger