Django Unchained Primeste Data Oficiala De Lansare

Mult trambitatul proiect al lui Quentin Tarantino primeste oficial o data de lansare, neavand inca un actor pentru rolul principal.

Oricad de interesant si in acelasi timp ciudat ar parea, Django Unchained primeste o data de lansare inca inainte de a avea distributia completa, mai ales in urma zvonutilor recente despre rolul principal din filmul lui Quentin Tarantino.

Indiferent ca va fi Will Smith sau Jamie Foxx, dupa cum spun ultimele zvonuri, Christoph Waltz sau Leonardo DiCaprio, Weinstein Company tocmai a declarat oficial ca in ziua de Craciun din 2012 vom vedea in cinematografe productia lui Quentin Tarantino, mult asteptatul Django Unchained.

Cu aceasta data de lansare oficiala, Django Unchained va intra in concurenta directa cu The Hobbit: O Calatorie Neasteptata lansat pe 14 decembrie 2012 si filmul Lone Ranger cu Johnny Depp lansat si el pe 21 decembrie 2012.

Ceea ce face lucrurile si mai interesante este probabil faptul ca 25 decembrie 2012 marcheaza aniversarea a cincisprezece ani de la lansarea renumitului film a lui Tarantino, Jackie Brown.


In urma zvonurilor lansate recent, se pare ca distributia filmului este aproape completa, Tarantino optand pentru Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, si Leonardo DiCaprio, actori care sunt deja distribuiti in roluri specifice.

Nu se stie doecamdata exact cine va juca rolul sclavului Django, care este eliberat si invatat in tainele meseriei de catre un vanator de recompense german (Christoph Waltz) si antrenat pentru a-si elibera sotia tinuta captiva de un malefic proprietar de plantatie (Leonardo DiCaprio).


Will Smith a fost o vreme favorit pentru rolul principal, desi nimic concret nu s-a materializat in distributia lui.
Zvonuri recente despre Idris Elba, Chris Tucker, si Jamie Foxx au invadat internetul, cu tot felul de speculatii despre cei implicati, desi unele publicatii online spun ca Jamie Foxx este cel mai aproape de a primi rolul Django.
Producţia este programata sa inceapa filmarile in aceasta vara sau la inceputul toamnei, iar cu data lansari stabilite, cu siguranta vom avea si un actor pentru rolul principal destul de curand.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger