Alba Ca Zapada Are Parte De Actiune Si Aventura Intr-o Viitoare Trilogie

Anul 2012 aduce doua filme pentru marile ecrane despre celebra poveste clasica Snow White (Alba Ca Zapada), unul plin de actiune si aventura, si celalat cu o abordare mai comica a clasicei povesti scrisa de Fratii Grimm.

Re-imaginarea povestilor cu zane si printese intr-o lumina mai contemporana se pare ca este la moda de la Hollywood, fie ca este o poveste din folclorul literal (Red Riding Hood, Tangled) sau o abordare mai neobisnuita a povestilor tradiţionale despre femeile tinere in tinuturi fantastice (Hanna, Sucker Punch).
Viitorul film al producatorului Joe Roth, Alba ca Zapada si Vanatorul cauta sa se ​​incadreze in prima categorie.

Nu numai ca acest basm retehnologizat este in disputa directa cu proiect celor de la Relativity, care deocamdata se numeste Alba ca Zapada (Snow White) regizat de Tarsem Singh, dar producatorul Joe Roth (Alice In Tara Minunilor), declara ca proiectul Alba Ca Zapada si Vanatorul (Snow White And The Huntsman ) este conceput ca primul capitol dintr-o Trilogie de actiune si aventura.


In acelasi timp, filmul celor de la Relativity Media, neintitulat oficial inca, Snow White, a inceput filmarile deja luna trecuta in 20, sub bagheta lui Tarsem, avand in distributie actori ca Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Andrew Alcott, si Nathan Lane.

Filmul celor de la Universal, Snow White And The Huntsman in care joaca Kristin Stewart (Snow White), Chris Hemsworth (The Huntsman) , Charlize Theron (The Evil Queen) si o intreaga serie de actori minunati in roluri de pitici, este destinat sa demareze ca o serie de filme, o trilogie pentru inceput, si daca succesul la boxoffice va veni, si cateva seriale TV.

Snow White And The Huntsman va fi structurat in ideeii ca o poveste ce va cuprinde un aspect mai profund al eroinei si al mediului ce o inconjoara, cu o povestea veche de secole, care va stabili scena pentru continuarile viitoare.
Potrivit lui Roth, primul film se va incheiea lasand multe intrebari audientei despre cele trei personaje principale: Alba ca Zapada (Kristen Stewart), Vanatorul (Chris Hemsworth), si Regina Cea Rea (Charlize Theron).


Roth a mai declarat ca personajul lui Chris Hemworth, Vanatorul, nu este este un raufacator in aceasta poveste, ci mai degraba un suflet pierdut care si-a pierdut sotia si in esenta a renuntat la viata.
Deci, in stadiul final al clasicei povestiri va exista o tensiune romantica intre el si Alba ca Zapada.

Or fi Chris Hemsworth si Kristen Stewart mai bine cunoscuti drept ca si incarnări pe marile ecrane a lui Thor si respectiv Bella Swan (Twillight), dar daca Universal va avea succes cu aceasta moderna ecranizare, cei doi vor fi puternic asociati cu rolurile lor din Alba ca Zapada si Vanatorul.

In Snow White And The Huntsman,  este Cezar, piticul cel mai mare, Stephen Graham este Nero, piticul furios, Eddie Izzard este Tiberius, Bob Hoskins este orbul Constantin, Toby Jones este timidul Claudius si Ray Winstone si Eddie Marsan sunt cei doi gemeni pitici.
Lily Cole joaca rolul Greta, Sam Spruell joaca Finn, sluga Reginei (Charlize Theron) pe care l-a trimis sa-l omoare pe Vanator si Alba ca Zapada, iar Sam Claflin joaca rolul Printului.


Fimarile pentru acest basm modern intitulat deja Snow White And The Huntsman, sunt programate sa inceapa luna viitoare (august), iar filmul se pare ca va fi lansat pe 1 iunie 2012.

Credeti ca se poate poate face o trilogie de filme care nu are nimic de a face cu Alba ca Zapada?
Cu aceste doua viitoare filme, avem dovada concreta ca da, doar ca aceste filme se vor dezvolta in mod cert ca si o alta sursa de "muls" bani pentru cei de la Universal si Relativity Media.

Insasi ideea ca amandoua filmele bazate pe aceeasi clasica poveste care se vor lansa anul viitor, au in distributie nume mari, arata doar cat de departe am cazut in groapa cu decizii de afaceri din lumea filmului.

Share this article :

3 comentarii:

Adina spunea...

Poftim?
Doua filme cu alba ca zapada?
Voi glumiti sau vorbiti serios?
Pana acuma nu a fost niciunul si acuma dintr-o data s-au trezit sa faca doua? si in acelasi an? :)))

Silviu spunea...

Nu e glumga!
Inca de la inceputul anului se tot zvonea despre un film Alba Ca Zapada, dar nu se stia exact cine ce si cum, dar uite ca Relativity face un fel de comedie, iar cei de la Universal fac un film de actiune, amandoua bazate pe povestea fratilor Grimm.

Anonymous spunea...

Buna ma numesc Betty si mie imi place foarte mult povestea ""Alba ca zapada""!Nu vreau sa se fac alt film .Pentru ca povestile nu trebuie sa fie reale trebuie sa aiba fapte nereleaiste pentru ca basmul este foarte indragit de copii !

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger