Conan The Barbarian Are Un Nou Trailer

Versiunea regizorului Nispel a lui Conan The Barbarian ajunge in cinematografe in luna August si are parte de un trailer nou plin de actiune!

Oricat de multe ar fi de spus despre Conan, un singur lucru e cert, Arnold Schwarzenegger a creat o versiune clasica a personajului ce cu greu poate fi uitata si egalata.
La aceasta sarcina grea, s-a angajat actorul Jason Momoa (Conan) si regizorul Marcus Nispel, omul din spatele unor filme ca Friday the 13th si Texas Chainsaw Massacre.


Trailerul anterior ne-a facut sa fim indoielnici in ceea ce priveste noua realizare Conan 3D gata de lansare in luna august 2011.
Dar plini de sperante ca filmul va ajunge sa aiba un rezultat pozitiv, va prezentam cel mai nou trailer, realizat special pentru Marea Britanie, in care vedem un Conan mai tanar, si motivul pentru care acesta a pornit o cruciada si este insetat de razbunare.

Regizorul Marcus Nispel ne va aduce pe marile ecrane o noua viziune asupra personajului Conan si a aventurilor sale prin Hyboria, unde alaturi de Jason Momoa (Conan) vom mai vedea actori ca Ron Perlman, Stephen Lang, Rose McGowan, si Rachel Nichols.


Conan The Barbarian este o aventura bazata pe o vendeta personala a razboinicul Cimmerian, Conan, o aventura ce se transforma intr-o lupta epica impotriva unor rivalii diformi, monstri oribili si sangerosi, armate de asasini, toate astea facandu-l pe Conan sa realizeze ca el este singura speranta pentru a salva marile natiuni ale tinutului Hyboria de la o domnie uzurpatoare a unui rau supranatural.

Conan The Barbarian va ajunge in cinematografe incepand cu data de 18 August anul acesta in 3D.



Share this article :

1 comentarii:

Bogdan spunea...

Live, Love, Slay ;-)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger