The Hobbit Lanseaza Prima Imagine Cu Dwarfii Ori Nori si Dori

Ecranizarea cartilor The Hobbit este in curs de dezvoltare si intampina asteptarile fanilor cu o nou dezvaluire a unor imagini cu costumele si aspectul unor Dwarfi ce vor avea un rol important in viitorul blockbuster.

Prima parte a ecranizari lui Peter Jackson, The Hobbit este la un an si jumatate distanta, si totusi cei de la Warner Bros Pictures nu au ezitat in a elibera informatii cu privire de la modul in care proiectul este in curs de dezvoltare.

Am vazut deja primele imagini din film, iar acum studioul a lansat o prima imagine a dwarfilor Nori (Jed Brophy), Ori (Adam Brown), si Dori (Mark Hadlow).


Nori, Ori, si Dori sunt trei dintre treisprezece pitici care ajung sa-l insotesca pe Bilbo Baggins (Martin Freeman), in aventura sa epica si incercarea de a revendica Regatul pierdut al Dwarfilor din Erebor, si in confruntarea sa cu dragonul Smaug.

Daca e ceva de subliniat in aceasta noua imagine este faptul ca New Line Cinema si MGM, impreuna cu echipa de productie a regizorului Peter Jackson, incearca sa sublinieze ca nu toti pitici din Middle Earth arata ca popularul Gimli, si incearca sa evidentieze diferenta de cultura prezenta in opera lui J.R.R. Tolkien.


Acesti trei frati dwarfi provin din aceeasi mama, desi sunt trei persoane foarte diferite.
Dori, cele in varsta, petrece mult timp avand grija de Ori, cel mai tanar, asigurandu-se ca el nu a prins vreo raceala sau este incoltit de Wargi sau Goblini.
Nimeni nu stie prea multe despre ceea ce face Nori in majoritatea timpului, dar cu siguranta activitatea lui e legata strans de mandria dwarfilor si ceva ilegal.
Dori, Nori si Ori sunt loiali unul altuia si in timp ce ei sunt perfect fericiti daca o lupta se isca intre ei, nu vor fi incantati daca cineva din afara se va lega de legatura dintre ei.

Peter Jackson confirma faptul ca o portiune a filmarilor este gata si ca echipa sa este deja in cautarea unor locatii pentru restul materialului ce va urma sa fie filmat cat de curand.

Printre alte personaje care vor reveni in castingul filmului sunt Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf the Grey), Orlando Bloom (Legolas), cat si Cate Blachett (Galadriel).


The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There And Back Again au fost anuntate ca titluri oficiale pentru adaptarea lui Peter Jackson, iar primul film este programat sa ajunga in cinematografe pe 14 Decembrie 2012, fiind urmat de al doilea pe 13 decembrie 2013.
Ambele filme vor fi in 3D.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger