Trailer Nou Pentru Final Destination 5 : Moartea Uraste Trisori!

Trailerul al doilea pentru Final Destination 5 promite sa ofere suspansul pe care fani il asteapta de la aceasta franciza de groaza.

Desi primul film Destinatie Finala a oferit o intorsatura destul de inteligent gandita, cu Moartea in sine prezentata ca ucigas supernatural, continuarile din franciza au fost toate copiile fidele ale filmului original, in aproape fiecare aspect al scenariului.

Acest al doilea trailer pentru Final Destination 5, confirma intr-un fel ciudat faptul ca filmul ce va ajunge pe ecrane in luna august, va proceda probabil la fel, dar pare sa aduca o caracteristica unica pentru alte moduri ingeniose de suspans si de continuitate a aventurilor celor implicati.

Sam Lawton (Nicholas D'Agosto) este persoana care in Final Destination 5 are o premonitie despre un accident teribil, si reuseste sa salveze mai multe persoane atunci cand viziunea lui se adevereste.
Supravietuitorii acestui accident teribil, colapsul unui pod suspendat, afla ca nu exista nici o modalitate de a insela moartea.


Final Destination 5 este regizat de Steven Quale, care a lucrat intr-o varietate de pozitii tehnice (director de unitate, redactor, supervizor de efecte vizuale), la filme regizate de James Cameron precum Avatar, Titanic, si chiar The Abyss.
Un regizor tehnic care a produs un filmul dupa un scenariu scris si conceput de Eric Heisserer (A Nightmare on Elm Street).


Regizorul si producatorii acestui nou film din seria Final Destination au declarat de curand ca aceasta transa de evenimente tragice din film vor fi mult mai crude si cu un aspect mai brutal, probabil apropiindu-se de primul film, spre deosebire de directia aproape comica pe care filmul cu numarul patru din franciza l-a avut.

Final Destination 5 are in distributie actori ca Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher, Arlen Escarpeta, Jacqueline MacInnes, PJ Byrne, Ellen Wroe, Courtney B. Vance, David Koechner, si Tony Todd.

Final Destination 5 ajunge in cinematografe pe 12 august 2011.



Share this article :

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Fain :) dar cam seamana cu celelalte!

Bogdan spunea...

Pare mai interesant si mai bine realizat decat aberatia aia de "The Final Destination".

Personal primul mi se pare cel mai bun din serie, restul sunt doar incercari comerciale de a mai reiventa un pic ideea originala, fara prea mult succes.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger