The Hobbit - O Noua Imagine A Celor Doi Frati Dwarfi Oin Si Gloin

O imagine noua lansata astazi ne incanta privirea cu costumele celor doi frati faimosi din The Hobbit, Oin si Gloin, cel din urma fiind tatal lui Gimli.

Se pare ca ne putem astepta in continuare, la un flux continuu de imagini care vor prezinta pitici lui Peter Jackson care vor aparea in cele doua filme viitoare bazate pe catile scrise de JRR Tolkien, The Hobbit.
Ieri i-am putu admira pe cei trei frati Dori, Nori si Ori (Jed Brophy, Brown Adam si Mark Hadlow), iar astazi avem prima imagine a lui John Callen ca si Oin si Peter Hambleton ca si Gloin.


Veri indepartati al maretului dwarf Thorin Oakenshield, acesti doi pitici frati din Nord se alatura companiei tanarului Bilbo Baggins dintr-un sentiment de loialitate fata de cei din neamul lor, si de asemenea pentru ca au o suma importanta de bani investita.
Impreuna cu Bombur, Gloin este singurul Dwarf casatorit in cadrul companiei, acest fapt fiind o curiozitate in sine, doarece exista o lipsa de dwarfi de sex feminin.
Se zvoneste ca sotia lui este de o frumusete rara, cu o barba deosebit de fina, invidiata de toti dwarfi.
Gloin este mandrul tata al mai tanarului Gimli, cel care va merge pe un drum diferit decat tatal sau, avand parte de propria aventura, devenind mai tarziu o parte principala in celebra Fratie a Inelului (Fellowship of the Ring).


Oin este unul din pitici care au intrat in Moria impreuna cu Balin.
Oin a fost mai tarziu ucis de gardianul intrari in Moria, The Watcher, in timp ce incerca sa scape prin usa de Vest.
Gloin este unul din cei mai importanti din cei doisprezece tovarasi a lui Thorin II Oakenshield si Bilbo Baggins in ceea ce priveste aventurile lor in Erebor.
El este un descendent al lui Durin Nemuritorul, si fratele lui Oin.
Gloin si fiul sau Gimli au fost trimisi in Rivendell ca si ambasadori ai lui Dain II pentru a aduce ultimele stiri din Erebor, Moria, si sa raporteze elfilor tot ceea ce stiau ei despre planurile lui Sauron, ei ajugand la timp pentru a participa la celebrul Consiliu al lui Elrond, unde mai tarziu se va hotara soarta Inelului Puteri.


In film mai joaca Ian McKellen, James Nesbitt, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, si Andy Serkis.

Prima parte a aventurilor numita The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansata pe 14 decembrie 2012.
The Hobbit: There And Back Again va ajunge in cinematografe pe 13 decembrie 2013.
Ambele filme vor fi in 3D.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger