The Hobbit - Al Doilea Video Log De Pe Platourile De Filmare

Peter Jackson a postat un al doilea video de pe platourile de filmare al ecranizari The Hobbit, iar daca sunteti interesati in procesul de filmare si productie al filmului, cu siguranta o sa fiti incantati.

Oricad de incantati am fi sa vedem imagini cu costumele dwarfilor si de transparenta de care regizorul Peter Jackson da dovada in realizarea acesteti valoroase productii, trebuie sa recunoastem ca asteptam cu nerabdare un al doilea film cu imagini de pe platourile de filmare.
Atunci cand regizorul realizeaza aceste mici dezvaluiri, parca productia in sine se apropie mai mult de fanii nerabdatori, si faciliteaza trecerea timpului care a mai ramas pana la finalizarea filmelor The Hobbit.

Peter Jackson, Elrond si Bilbo Baggins
In cel de al doilea video de pe platourile de filmare, regizorul Peter Jackson si regizorul secund Andy Serkis, incearca sa dezvaluie putin din micile secrete ale productiei, explicandu-ne de ce filmarile dureaza 254 zile, fiind divizate in trei blocuri de filmare pentru scopul de a oferi timp echipajului la odihna, timp pentru a lucra la efectele vizuale, la scenariu si la anumite trucuri privind locatiile.
Prima parte a videoclipului ne arata ultimele zile de productie a primului bloc de fimari, si entuziastmul actorilor care au primit o vacanta binemeritata, pana la reluarea filmarilor celui de al doilea bloc, ce va incepe in septembrie anul acesta.

Andy Serkis si Peter Jackson
A doua parte a video logului ne prezinta o parte a echipei domnului Jackson, care strabate Noua Zeelanda in lung si in lat pentru cautarea locatiilor atat de familiare, vazute si in trilogia Lord Of The Rings, cautari ce au loc in pauza de filmare pe care toata lumea o are.

Bilbo Baggins In Pestera Lui Gollum
Gasirea peisajului potrivit pentru filmarile la o asemenea productie este o sarcina dificila, mai ales ca in The Hobbit, vom vedea peisaje si locatii din Middle Earth care sunt noi si unice, iar locul potrivit pentru asemenea filmari trebuie sa contina si locatii alternative de spatiu pentru echipaj, echipament si distributie, toate aceastea trebuind deplasate la fata locului.
Al doilea bloc va include o multime de filmari exterioare, munca ce va solicita echipa de productie cat si castingul la eforturi suplimentare.

5 Elicoptere In Cautare De Locatii
Prima parte a aventurilor numita The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansata pe 14 decembrie 2012.
The Hobbit: There And Back Again va ajunge in cinematografe pe 13 decembrie 2013.
Ambele filme vor fi in 3D.



Share this article :

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Wow. The dwarfs are looking awesome. I cannot wait to see some dwarf vs goblin battles.

Dia spunea...

Ce mistoo sunt Peter Jackson si Andy :)
Si wow ce peisaje!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger