The Dark Knight Rises - Primul Teaser Poster Oficial

Christopher Nolan ne tatoneaza cu un prim poster pentru viitorul blockbuster, ultimul film din seria conceputa de regizor, The Dark Knight Rises.

Am vazut pana in acest moment zeci de postere facute de fani, ba chiar si zeci de trailere care incercau cumva sa-i pacaleasca pe privitori ca ar fi chiar oficiale.
Trebuie sa stiti ca in afara de ceea ce apare prin canale oficiale (studiourile producatoare, compania de promovare, regizor, echipa productie, site oficial) sau odata cu comunicatele de presa oficiale, nimic din ce ati vazut pana acum nu este oficial.


Primele imagini oficiale din The dark Knight Rises au fost cele dezvaluite pe site-ul oficial al filmului si despre care am vorbit in luna Mai a acestui an, campanie ce a dezvaluit prima imaginie oficiala cu raufacatorul Bane.

Atasat la printurile pentru cinematografele care vor avea in program ultimul film din seria Harry Potter in acest weekend va fi si primul teaser trailer pentru filmul cel mai anticipate din 2012, The Dark Knight Rises, si de asemenea in acest week-end s-ar putea sa vedem pentru prima data un poster full pentru mult asteptatul film.


Lansat prin intermediul site-ul oficial pentru The Dark Knight Rises, aceste poster de tatonare alb-negru, ofera o prima privire asupra stilului familiar cu care ne-a obisnuit Christopher Nolan.
Poate putin prea familiar am spune noi, si in acelasi timp poate l-am trage de maneca putin pe regizor amintindu-i ca momentan lucreaza la filmul Batman si nu la Inception.

In timp ce lipsa de culoare poate face acest poster special si mai putin interesant, trebuie spus aici ca este doar un poster de tatonare, si in simplitatea lui, cu o forma de liliac pe fundal, face ca fanii sa nu aiba nevoie de mai mult pentru a fi incantati.


The Dark Knight Rises avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, si Michael Caine, se presupune ca va ajunge in cinematografe in 20 iulie 2012.

Share this article :

2 comentarii:

Marcelino spunea...

Umm chiar seamana cu o imagine din Inception :)

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

@Marcelino
Suntem mai mult decat siguri ca Nolan nu il confunda pe Batman cu Leonardo :))
Stie el ce face, mai ales ca asta va fi ultimul film din trilogia re-inventata de el!
Cei de la WB ai sulfa in ceafa si ai fac toate poftele regizorului!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger