Prequel-ul Alien - Prometheus Are Sinopsis Oficial - Cast Update

Ultimele zvonuri lansate pe internet determina studioul Fox sa lanseze un sinposis oficial pentru Prometheus, viitorul film Sci-Fi regizat de maestrul genului Ridely Scott.

Filmul lui Ridley Scott, prequel-ul la Alien, sau nu, Prometheus are deja o distributie de zile mari, Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Idris Elba, si Guy Pearce, iar acum exista zvonuri ca Ben Foster a semnat un contract pentru filmul sci-fi.
Aproape orice lucru despre acest film este tinut secret asa ca nu stim ce rol va juca Ben Foster, dar actorul este un plus pentru orice proiect in dezvoltare.

Ben Foster
Se stie bine ca cei de la Fox au o tactica desavarsita in a tine anumite proiecte secrete si apeleaza intotdeuna la campanii de dezinformare pentru filmele care au un potential imens in boxoffice, iar Prometheus este unul din acele filme mult asteptate, cu potenial, la carma caruia se afla unul din cei mai aclamati regizori a genului Sci-Fi, Ridely Scott.
Inca se asteapta o confirmare oficiala din partea celor de la Fox in ce priveste distributia lui Ben Foster.

De cateva zile pe internet circula un sinopsis neoficial al filmului Prometheus, un sinopsis si o poveste care ar aduce in prim plan subiectul pe care filmul il trateaza, dar studioul a respins ieri sinopsis-ul fals si a declarat ca este unul inventat si lansat ca si zvon pe internet.


In schimb, studioul a furnizat astazi, un mic anunt (sinopsis) oficial care merita un fel de premiu pentru ambiguitate, si asta probabil doar pentru a contracara ultimele zvonuri despre povestea din Prometheus.
Iata si sinopsisul oficial :

Regizorul vizionar Ridley Scott se intoarce la genul care la definit, si la crearea unui original science fiction epic, stabilit in colturile cele mai periculoase din univers.
Filmul contine o echipa de oameni de stiinta si exploratori ce se afla intr-o calatorie palpitanta, care le va testa limitele fizice si psihice, purtandu-i intr-o lume indepartata, unde vor descoperi raspunsurile la intrebarile noastre cele mai profunde si la misterul vietii.



Intrigant este faptul ca Ridley Scott vrea sa impinga granitele filmului sau sci-fi la o scala epica, fapt ce ne face sa credem ca va utiliza toate elementele existente si combinate din toate serile Alien, adaugand si ceva nou, si tinand cont de faptul ca regizorul dispune de resurse considerabile in ceea ce priveste genul sci-fi.

Mult asteptatul film sci-fi al regizorului Ridely Scott, Prometheus, cu un scenariu scris de Damon Lindelof (Lost, Star Trek) va avea premiera in 3D anul viitor pe 9 Iunie.

Share this article :

5 comentarii:

Adjo Project spunea...

Ahhh imi place Ben Foster ;)
Asteptam filmul cu mare interes, mai ales ca are loc in universul Alien , yayy :)))

Marcelion spunea...

Ce coincidenta, tocmai citeam despre povestea falsa care s-a lansat ieri parca pe internet :)
Ce chestie, oricum povestea aia, sau sinopsisul ala nu era departe de adevar, doar ca se vedea de la o posta ce nu e oficial.
Mersi de informatie, bafta!

Adina spunea...

Ahahahaha no way Marcelion

Si eu am citit ieri pe collider acelasi lucru, dar am avut impresia ca are ceva dragut in poveste!
Poate totusi pana la urma se va dovedi ca nu era departe de adevar!
Asta da coincidenta :))

Ariel spunea...

Ah si v-ati gasit aici tocmai din intamplare? :)
Frumos!
Am vazut si eu asa zisul sinopsis care a circulat pe net, era putin cam lung si destul de umm ... necredibil!
Speram ca vor scoate un sinopsis mai explicit in curand, cine stie poate si un poster!

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

Faptul ca uni speculeaza subiectul pentru a produce anumite povesti false pe internet nu mai mira pe nimeni, dar sa dezvolti asa un sinopsis fals, e o chestie.
In primul rand era destul de lung si explicit, ceea ce m-a determinat de la inceput sa stiu clar ca era un fals.
deobicei studiourile nu scot asa descrieri elaborate si in nici un caz asa lungi.
Una peste alta, sinopsisul fals era destul de interesant, si nu cred ca ar fi o prostie sa vedem un asa film.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger