Prima Imagine Oficiala Din Universul Alien Al Filmului Prometheus (Update)

Audienta la standul Prometheus din cadrul evenimentului Comic-Con, a fost rasfatata cu primele imagini exclusive din filmul ce aduce revenirea lui Ridley Scott la universul Alien.

Prima imagine oficiala din film a fost lansata in acelasi timp, cat si un preview exclusiv al unui teaser trailer, care speram sa ajunga si online, astazi sau maine tarziu.
S-a speculat mult pe seama imagini pe care o prezentam mai jos, cert este ca are aspecte ce te duc cu gandul inapoi la clasicul film Alien.

Prima imagine oficiala din Prometheus
Imaginile din trailerul prezentat se pare ca sunt un montaj scurt, care nu dezvaluie prea multe detalii, Michael Fassbender intr-o forma ce pare a fi un robot si ce exploreaza niste artefacte misterioase biologice purtand un vizor galben, Charlize Theron facand flotari la bustul gol si care mai tarziu apare intr-un cadru in care tine in mana un aruncator de flacari, si in final o bucata dintr-o caverna imensa umpluta cu ceea ce par a fi renumitele oua ale creaturilor xenomorphe.
Aspectul imaginilor prezente in trailer par sa fie plasate in universul Alien, incepand de la celebrele camere de somn, coridoare ce seamna cu cele de pe nava Nostromo, pana la pe cardul de final al titlului Prometheus, ce arata izbitor cu un font familiar din titlul Alien.

In cadrul evenimentului de prezentare, scenaristul Damon Lindelof si Charlize Theron au raspuns intrebarilor publicului si au tinut discursuri pe tema filmului, ca mai apoi sa apara si regizorul Ridely Scott si Noomi Rapace, printr-o transmisie prin satelit din Islanda, acolo unde regizorul inca filmeaza.

Mai jos puteti vedea o inregistrare (slaba calitativ) a transmisiei pe care Ridley Scott a realizat-o la Comic-Con :


Charlize Theron a precizat ca rolul ei este neobisnuit pentru ea, sugerand ca este mai mult o masina decat un om.
Cand a fost intrebat de catre public daca exista roboti in filmul Prometheus, Ridely Scott a spus ca s-ar putea sa fie doi roboti, nu doar unul.
El a continuat sa spuna ca ideea de roboti, cyborgi si replicanti a devenit o parte importanta a peisajului sci-fi, provocarea fiind acum mai mare prin creearea unor personaje noi.

Platourile de filmare Prometheus
Platourile de filmare Prometheus
Invaluit de un mister total, noul proiect al regizorului Ridley Scott a fost mai mult decat un secret pentru mai toti fani care sperau la o continuare a seriei de filme Alien, dar care s-a dovedit a fi pana la urma un alt film, cu legaturi adanc infiripate in universul filmului creat de Scott si care a devenit un clasic sci-fi.
Se pare ca actori implicati in proiect au fost pusi sa semneze si un acord in ceea ce priveste dezvaluirile catre mass-media.
Regizorul nu a dezvaluit nici o idee despre acest nou concept, si a continuat sa spuna ca vom intelege in cele din urma modul in care filmul se refera la Alien in ultimele minute ale filmului.

Platourile de filmare Prometheus
Cu un sinopsis oficial ce ar putea bate toate recordurile de ambiguitate, viitorul film sci-fi Prometheus, are un subiect principal ce ramana inca un mister, in afara faptului ca are legaturi stranse cu clasicul Alien.

Prometheus are deja o distributie de zile mari, Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Idris Elba, Guy Pearce, Ben Foster.
Regizat de Ridely Scott, Prometheus, are un scenariu conceput si scris de Damon Lindelof (Lost, Star Trek) va avea premiera in 3D anul viitor pe 9 Iunie.

Share this article :

7 comentarii:

Mihai spunea...

Interesant!
Deci pana la urma tot are "ramasite" din Alien!

Bogdan spunea...

De curand am revazut Alien si Aliens, sunt genul de filme pe care ori de cate ori le revezi, e ca si cum le-ai vedea pentru prima data..

Astept cu nerabdare sa vad primele imagini din teaser, citind articolul deja m-am gandit automat la Michael Fassbender = primul model de android ( Hyperdyne Systems 120-A/1) ? hehe

Silviu spunea...

Mihai,
Cred ca se stia inca de la inceputuri ca va avea ceva din Alien, doar ca la inceput erau zvonuri.
Nici acum nu putem fi 100% siguri, tinand cont ca Ridley Scott e un mare secretos :))
Totusi imaginea asta imi da si mie si colegilor mei o banuiala ca tipul sau tipa in costum poarta in mana un faimos ou de Alien.

Bogdan
Am aceeasi banuiala :))

Andrei spunea...

Ahhhhhh in sfarsit ceva despre Alien :))
Multa lume habar nu are, si cred ca din cauza titlului.
Mie Prometheus imi seamana mai mult a ceva istoric, antic, decat ceva legat de Alien.
Pfuhuuu deabea astept ;)
Noroc!

Bogdan spunea...

Da Andrei, ai dreptate, chiar despre asta au si vorbit la Comic-Con:

“Prometheus was a titan who stole fire from the gods because they were keeping it to themselves and they were worried what mankind would do if we got our little paws on it,”

“So that theme is a resonating idea with what humans are doing that we shouldn’t be doing in terms of technical innovation and perhaps exploration. Is there a line that shouldn’t be crossed?”

OKay, atat numele cat si idea din spatele filmului, te pun serios pe ganduri, la prima vedere, te gandesti..hm okay un prequel la Alien, more action more horror, dar daca incerci sa pui cap la cap toate informatiile de pana acum, realizezi ca se ascunde ceva mult mai complex in spatele acestei idei si nimic nu e ceea ce pare...

“I never really thought about [returning to the franchise] until I realized that there was something in the first Alien that no one really asked about, and it nagged at me,” explained Scott. “I realized there was something there that we could explore. None of the other movies used it, either. And so I wanted to play with the DNA of Alien a bit.”

Anonymous spunea...

mno ce buacti mai is trebuia sa fie altceva stele cazute nu ca un avion

Anonymous spunea...

sau ce mai ii si ala

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger